Horoscop

Berbec

Aveţi foarte multe probleme, dar aveţi destulă energie pentru a le rezolva pe toate. Singurele dificultăţi de care vă puteţi lovi sunt de natură financiară. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

Taur

Se pare că nu reuşiţi să vă respectaţi programul din cauza evenimentelor neprevăzute. Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte pentru casă şi pentru partenerul de viaţă. Este o zi bună pentru a rezolva o parte din problemele financiare ale familiei. Vă sfătuim să vă ascultaţi intuiţia.

Gemeni

Aveţi multe idei, pe care ţineţi neapărat sa le împărtăşiţi prietenilor apropiaţi. Vă puteţi îndeplini o dorinţă mai veche, cu ajutorul financiar şi moral al unei mai rude mai în vârstă. Planurile de învestiţii sunt favorizate astăzi. Vă sfătuim să nu vă petreceţi tot timpul liber cu prietenii.

Rac

Aveţi tendinţa să vă dedicaţi exclusiv activităţii profesionale. Încercaţi să nu neglijaţi problemele sentimentale! Nu este momentul să vă ocupaţi de afaceri. Riscaţi să pierdeţi o sumă importantă. Ocupaţi-vă şi de problemele casei!

Leu

Aveţi şanse să schimbaţi ceva în relaţiile sentimentale. După-amiază vă simţiţi în largul dumneavoastră la o întâlnire cu prietenii. Vă sfătuim să nu monopolizaţi discuţiile. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie!

Fecioară

Sunteţi hotărât să rezolvaţi mai multe probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă acceptă iniţiativele. Relaţiile cu colaboratorii sunt excelente. Puteţi să încheiaţi contracte şi să semnaţi documente. Vă sfătuim să fiţi prudent.

Balanţă

Acum este momentul să faceţi schimbările plănuite în casă. Este o zi bună pentru mutat mobila, zugrăvit, reamenajări. Nu ezitaţi să cereţi o mână de ajutor prietenilor şi rudelor! S-ar putea că partenerul de viaţă sa nu accepte ideile unei persoane mai în vârstă din familie.

Scorpion

Aveţi succes în afaceri şi în activităţile casnice. Vă sfătuim să nu începeţi prea multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu duceţi nici una pana la capăt. Cei din jur vă apreciază pentru schimbările pe care intenţionaţi să le faceţi. Ascultaţi, totuşi, şi părerile altora!

Săgetător

Este o zi tocmai bună pentru a îmbunătăţi relaţiile sentimentale şi pentru planuri referitoare la cămin. Nu este recomandabil să semnaţi astăzi documente oficiale. Evitaţi să vă ocupaţi de afaceri!

Capricorn

Dimineaţa vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă care vă invită la o petrecere. Vă recomandăm să vă ocupaţi de problemele sentimentale pe care le-aţi tot amânat. Fiţi obiectiv şi recunoaşteţi-vă greşelile!

Vărsător

Astăzi vă sfătuim să evitaţi activităţile importante. Dacă aveţi ocazia să plecaţi într-o excursie cu partenerul de viaţă, nu ezitaţi! O ieşire în mijlocul naturii vă poate apropia mai mult. Prietenii vă apreciază, dar vă sfătuim să vă păstraţi modestia.

Peşti

Puteţi avea succes în relaţiile sentimentale şi în afaceri. Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune. Împreună, puteţi să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus. Vă sfătuim să vă păstraţi realismul şi să evitaţi speculaţiile.

Vizualizări: 60

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: