Horoscop

Berbec

Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. Sunteţi mofturos şi nu prea aveţi chef de vorbă. Amânaţi cumpărăturile şi investiţiile! Există riscul să luaţi decizii neinspirate. Pe plan sentimental, totul este în regulă. Vă sfătuim doar să acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

Taur

Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi! Riscaţi să nu vă iasă mare lucru. Primiţi o mână de ajutor de unde nici nu vă aşteptaţi. Spre seară, mergeţi la prieteni şi uitaţi de toate problemele de peste zi.

Gemeni

Dimineaţa s-ar putea să fiţi confuz şi să aveţi dificultăţi de comunicare. Nici intuiţia nu vă ajuta din cale afară, aşa că ar fi bine să nu mergeţi la risc. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna. Chiar trebuie să vă reîncărcaţi bateriile.

Rac

Nu este o zi favorabilă pentru investiţii şi planuri de viitor. În schimb, relaţiile sentimentale vă oferă mari satisfacţii. Evitaţi afacerile la marginea legii, pentru că riscaţi să aveţi probleme!

Leu

Nu este momentul să începeţi activităţi dificile, pentru că vă lipseşte simţul practic. Ar fi bine să nu luaţi nici o iniţiativă la serviciu sau în afaceri. S-ar putea să nu fiţi prea inspirat.

Fecioară

Dimineaţa sunteţi puţin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceţi înţeles prea uşor. Vă sfătuim să vă ordonaţi ideile. Dacă doriţi să cumpăraţi ceva de valoare, nu încercaţi să-i faceţi partenerului de viaţă o surpriză! Sfătuiţi-vă înainte de a da banii!

Balanţă

Deşi vă simţiţi în formă, s-ar putea să descoperiţi că nu prea aveţi spor şi că nu vă reuşeşte mai nimic. Astăzi nu prea sunteţi realist. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile, pentru că riscaţi să provocaţi discuţii aprinse.

Scorpion

Primiţi o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie şi începeţi să vă faceţi planuri. Ar fi bine să nu vă pripiţi, pentru că vă lipseşte simţul practic şi s-ar putea să suferiţi un eşec. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Săgetător

Dimineaţa s-ar putea să aveţi probleme la serviciu dacă nu reuşiţi să vă concentraţi. Vă sfătuim să nu vă amestecaţi în bârfele celor din jur, pentru că mai târziu riscaţi să aveţi discuţii. După-amiază vă reveniţi. Nu este exclus să petreceţi o seară romantică.

Capricorn

În prima parte a zilei sunteţi confuz şi indispus. Vă recomandăm să nu vă asumaţi riscuri, pentru că şansele de reuşită sunt minime. Dacă aveţi ocazia să vă relaxaţi într-un fel sau altul, nu staţi pe gânduri! Ar fi bine să vă menajaţi sănătatea.

Vărsător

Aveţi planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reuşiţi să vedeţi semne încurajatoare. Vă sfătuim să aveţi mai multă răbdare şi să munciţi mai ordonat. Ar fi bine să acceptaţi sugestiile unei femei mai în vârstă.

Peşti

Dimineaţa sunteţi foarte sensibil şi nu vă convine nimic. Încercaţi să depăşiţi cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relaţiile cu ceilalţi! Vă recomandăm să uitaţi până mâine ambiţia de a vă impune în faţa colegilor. Spre seară, un prieten vă dă o veste bună cu care reuşeşte să vă ridice moralul.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: