Horoscop

Berbec

Astăzi ar fi indicat să nu rezolvaţi singur problemele casei. Ar trebui să acceptaţi autorul familiei, pentru că s-ar putea să întâmpinaţi unele dificultăţi. Un bărbat mai în vârstă vă dă sfaturi valoroase pentru a clarifica o neînţelegere cu persoana iubită.

Taur

Un eveniment neprevăzut vă strică toate planurile. Se pare că trebuia să plecaţi într-o călătorie de afaceri. Încercaţi să vă controlaţi! Cei din jur nu sunt obligaţi să vă suporte ieşirile. Vă recomandăm să acordaţi mai multă importanţă problemelor sociale şi sentimentale.

Gemeni

Traversaţi o perioadă mai dificilă pe plan sentimental. O femeie vă poate ajuta să clarificaţi sentimentele contradictorii care nu vă dau pace. Păstraţi-vă optimismul! După-amiază aflaţi că s-ar putea să plecaţi într-o călătorie.

Rac

Se pare că sunteţi cam exagerat, atât în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, cât şi afacerile. Ar fi bine s ă fiţi mai temperat, pentru că riscaţi să vă îndepărtaţi prietenii. Vă sfătuim să nu mai fiţi egoist şi să întindeţi o mână de ajutor celor care au nevoie.

Leu

Se pare că traversaţi o perioadă mai dificilă pe plan sentimental. Cu ajutorul comunicării reuşiţi să puneţi lucrurile la punct. Vă sfătuim să nu exageraţi în privinţa problemelor de care vă loviţi pe plan social. Fiţi atent la afirmaţiile pe care le faceţi în public.

Fecioară

Astăzi ar fi indicat să amânaţi orice întâlnire de afaceri, pentru că sunteţi prea tulburat. Încercaţi să nu mai fiţi orgolios pentru că s-ar putea să suferiţi o dezamăgire în dragoste. Exprimaţi-vă cât mai clar, ca să nu fiţi înţeles greşit.

Balanţă

Traversaţi o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere. Reuşiţi să duceţi la sfârşit tot ce aveţi în plan. Vă sfătuim, totuşi, să vorbiţi clar, pentru a nu lăsa loc de neînţelegeri. Aveţi răbdare! Banii pe care îi aşteptaţi vor veni  în curând.  

Scorpion

Nu traversaţi o perioadă prea bună. Aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea şi nimic nu vă convine. S-ar putea să vă enervaţi pe un partener de afaceri sau pe şeful direct. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Săgetător

Nu este o perioadă indicată pentru a demara activităţi noi. Vă recomandăm să vă limitaţi la strictul necesar, pentru că riscaţi să nu le duceţi la capăt. Chiar dacă aveţi multe de rezolvat vă sfătuim să nu vă încăpăţânaţi. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Capricorn

De dimineaţă vă cam indispun problemele financiare. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sociale şi căminului. După amiază sunteţi invitat la o petrecere.  Nu ezitaţi, pentru că s-ar putea să cunoaşteţi o persoană importantă.

Vărsător

Nu aveţi motive de satisfacţie pe plan financiar. Cu puţină tandreţe reuşiţi să rezolvaţi toate problemele sentimentale. După-amiază. O rudă mai în vârstă vă dăruieşte o sumă important de bani. Ar trebui să fiţi mai optimist!

Peşti

Traversaţi o perioadă în care sunteţi foarte confuz. Din această cauză s-ar putea să aveţi unele probleme pe plan sentimental. Aveţi grijă cum vă comportaţi pentru că s-ar putea să vă certaţi cu colegii de serviciu. Spre seară vă regăsiţi buna dispoziţie alături de prieteni şi de partenerul de viaţă.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: