Horoscop

Berbec
Puteţi să vă puneţi în practică planurile de ascensiune socială. Graba cu care vreţi să faceţi totul nu va face altceva decât să întârzie realizarea acestora. Probleme mai vechi par să revină în actualitate şi v-aţi putea trezi cu o mulţime de datorii pe cap.

Taur
Relaţiile cu prietenii sau cu partenerul de viaţă sunt stabile. Traversaţi un moment prielnic în viaţa afectivă. Disputele şi nemulţumirile rămân în trecut. Singur, conştient de propriul farmec, vă puneţi la bătaie calităţile pentru a cuceri persoanele din jur.

Gemeni
Sunteţi prea timid şi din cauza acestui lucru aţi putea rata câteva ocazii importante la serviciu. Nici cu persoana iubită lucrurile nu sunt clarificate, pentru că tot evitaţi să spuneţi lucrurilor pe nume. Nu sunteţi încă apt să vă exprimaţi sentimentele.

Rac
Sunteţi dezorientat şi nu prea ştiţi încotro să vă îndreptaţi. Poate că o activitate casnică vă va ajuta să vă recăpătaţi puterea de concentrare şi stăpânirea de sine. Dacă anumite lucruri nu merg bine, trebuie să ştiţi că lucrul acesta se datorează unui prieten care vă încurcă.

Leu
Neliniştea şi nervozitatea de care daţi dovadă v-ar putea crea numai încurcături atât acasă, cât şi la serviciu. Să nu vă mire deci că ceilalţi nu vă înţeleg ori că nu fac ceea ce le spuneţi. Încercaţi cel puţin să vă controlaţi emoţiile şi să nu mai puneţi la suflet orice veste primită.

Fecioară
Aveţi interesul să supravegheaţi îndeaproape echilibrul financiar şi să controlaţi cheltuielile. Dacă aveţi de făcut o achiziţie importantă, gândiţi-vă bine înainte de a acţiona. În dragoste, pentru a cuceri persoana pe care o doriţi, trebuie neapărat să vă înfrânaţi timiditatea.

Balanţă
Momentele grele au fost depăşite, astfel că puteţi să priviţi cu încredere spre viitor. Aveţi încredere şi nu vă lăsaţi copleşit! Dacă vă veţi lua inima în dinţi şi veţi fi mai curajos, poate că veţi obţine şi realizările atât de aşteptate. S-ar putea să aflaţi că aveţi un protector care doreşte să vă ajute.

Scorpion
Aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceţi. Sunteţi foarte optimist şi comportamentul pe care îl afişaţi astăzi în faţa celorlalţi vă va avantaja. Aşa stând lucrurile, aţi putea fi mai îngăduitor cu persoanele care nu pot ţine pasul cu dumneavoastră sau v-au greşit cu ceva în trecut.

Săgetător
S-ar putea să fiţi cam irascibil sau deprimat din cauza complicaţiilor în care v-au aruncat, fără să vrea, unii dintre apropiaţii dumneavoastră. Acum, că aţi fost prevenit, aţi putea face ceva. Aveţi spor la treabă şi sunteţi hotărât să nu lăsaţi nimic neterminat, însă nu exageraţi cu munca.

Capricorn
Începeţi să înţelegeţi încotro vă îndreptaţi şi perspectivele vă mulţumesc. Vă doriţi să faceţi un pas important, care vă ajută nu numai profesional, ci şi din punct de vedere emoţional. Sunteţi pus în situaţia de a face eforturi mari şi de a deveni responsabil de propria viaţă. Cu puţin efort se poate orice.

Vărsător
Aceste zile vă avantajează atât financiar, cât şi profesional şi nu trebuie să pierdeţi nici o ocazie apărută. Aveţi idei bune, pe care vă sfătuim să le folosiţi în afaceri. Aţi putea să vă puneţi la punct lucruri la care nici nu vă aşteptaţi.

Peşti
Veţi primi încurajări din familie în legătură cu o schimbare de care vă cam îndoiţi. Totuşi, trebuie să daţi dovadă de prudenţă dacă intenţionaţi să semnaţi acte şi să vă asiguraţi că avantajele pe care trebuie să le obţineţi sunt reale.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: