Horoscop

Berbec
În plan personal începe o perioadă nouă şi înfloritoare. Dacă sunteţi într-o relaţie, s-ar putea să vă mutaţi cu partenerul sau să treceţi la nivelul următor şi să vă logodiţi. Un proiect la care aţi muncit mult se apropie de final şi vă va aduce numeroase laude.

Taur
S-ar putea că în goana după aur să porniţi pe o scară care vă duce în jos. Dacă nu înţelegeţi mai repede asta, vă veţi da seama prea târziu că vă aflaţi pe un drum greşit. Nu fiţi trist dacă nimeni nu râde la glumele pe care le faceţi.

Gemeni
Astăzi, toată lumea vrea ceva de la dumneavoastră. Nu fiţi surprins dacă vin să vă ceară favoruri sau împrumuturi. Până la finalul zilei, veţi fi copleşit de atâtea cerinţe, dar nu înseamnă că trebuie să le acceptaţi pe toate.

Rac
O problemă de natură intelectuală v-a atras atenţia şi vă umple de confuzie, pentru că vă loviţi de foarte multe informaţii contradictorii. Veţi auzi multe bârfe de la ceilalţi, care vă vor scoate din sărite. Nu este ziua potrivită să credeţi tot ce citiţi sau auziţi.

Leu
Este o zi potrivită să o petreceţi cu cei dragi şi să vă reconectaţi. Vorbiţi despre subiecte interesante, care vă fac plăcere, şi relaxaţi-vă. Vă veţi simţi mai bine dacă le veţi spune şi celorlalţi ce aveţi pe suflet. Ideile vor părea mai uşor de realizat în momentul în care le veţi spune cu voce tare.

Fecioară
Aşteptaţi veşti, dar ajung cu întârziere. Nu fiţi dezamăgit pentru că le veţi primi, doar că nu astăzi. Nu este o zi bună să încheiaţi un contract sau să plecaţi în vacanţă. O idee bună este să ieşiţi în natură.

Balanţă
Nu vă purtaţi ca şi cum aţi avea toate răspunsurile, pentru că această atitudine nu vă va duce nicăieri. Nu uitaţi că oricine vă poate învăţa ceva. Dacă sunteţi singur, s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu marea dragoste, dacă sunteţi într-o relaţie, sunt mari şanse să vă pregătiţi de căsătorie.

Scorpion
Vi se pare că toată lumea vrea ceva şi trebuie să fiţi atent la multe lucruri deodată. Încercaţi să rămâneţi concentrat asupra lucrurilor care contează. Dacă vreţi să nu greşiţi, puneţi deoparte telefonul şi reţelele de socializare. Prietenii vor înţelege dacă nu puteţi vorbi cu ei chiar acum.

Săgetător
Este o zi potrivită să vă analizaţi şi să înţelegeţi ce anume vă motivează. S-ar putea să aveţi parte de un pic de dramă din partea unor persoane care nu sunt de acord cu dumneavoastră. Ascultaţi şi punctul de vedere al celorlalţi. S-ar putea să învăţaţi ceva care vă va fi de folos pe viitor.

Capricorn
Este o zi bună să vă concentraţi pe dezvoltare personală. Poate vreți să învățați lucruri noi sau să citiţi cărţi pe care vă doreați demult să le citiți. Învăţați să nu îi mai controlaţi pe ceilalţi, pentru că se vor îndepărta. Vărsător
Simţiţi nevoia să fiţi mai precaut decât de obicei când vine vorba de ceilalţi. Faceţi foarte bine şi vă veţi scuti de multă suferinţă, însă aveţi grijă să nu fiţi precaut cu oamenii pe care îi cunoaşteţi foarte bine, pentru că se vor simţi jigniţi.

Peşti
Se anunţă o zi foarte bună! Aveţi grijă, însă, să nu îi credeţi pe cei care vă fac promisiuni care par ireale, pentru că nu se vor ţine de cuvânt. Dacă simţiţi nevoia să izbucniţi, abţineţi-vă, pentru că sunt mari şanse să spuneţi lucruri de care vă va părea rău mai târziu.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: