Horoscop

Berbec
Din cauza unei experienţe nefaste, acum v-aţi cam pierdut încrederea şi daţi înapoi din faţa provocărilor majore. Ar fi bine să o acceptaţi pentru că doar aşa le puteţi arăta celor din jur cât de ambiţios puteţi fi atunci când vă doriţi cu adevărat ceva.

Taur
Energia şi perseverenţa vă ajută să finalizaţi un proiect început cu mai mult timp în urmă. Veniţi în faţa celor dragi şi le propuneţi un proiect. Sunteţi plin de entuziasm, dar ca de obicei cineva trebuie să fie sceptic şi să vă taie elanul.

Gemeni
Aveţi nevoie de un răspuns pe plan profesional şi cum el întârzie să apară sunteţi cu sufletul la gură. Agitaţia şi preocuparea pun stăpânire pe dumneavoastră şi aveţi nevoie de o persoană înţelegătoare care să treacă peste crizele dumneavoastră de nervi.

Rac
Dimineaţă faceţi o scurtă călătorie în care îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale. Din cauza neatenţiei faceţi o gafă monumentală şi spuneţi o mare minciună pentru a scăpa de stânjeneala de moment. Ar trebui să ştiţi că nu puteţi fi priceput la toate activităţile, aşa că e normal să nu vă descurcaţi uneori.

Leu
Oricine vă contrazice astăzi va avea de-a face cu un duş verbal, rece şi plin de frustrare. Nimeni nu trebuie să vă spună ce aveţi de făcut sau să vă critice activităţile pentru că sunteţi conştient de responsabilităţile pe care le aveţi. Fecioară
Nimeriţi în mijlocul unei dispute cu care în mod clar nu aveţi nici o treabă, dar vi se cere să luaţi partea cuiva. Nu este o postură care să vă încânte pentru că ţineţi la ambele tabere în egală măsură, aşa că sunteţi evaziv. Balanţă
Apelaţi la nişte tehnici murdare pentru a discredita un coleg de muncă, aşa că de dimineaţă începeţi să îl bârfiţi şi chiar aveţi grijă ca zvonurile răutăcioase să ajungă la urechile şefilor. Sunteţi tensionat din cauza programului încărcat de la locul de muncă.

Scorpion
Locul de muncă este foarte ofertant pe moment, iar partenerul vă atrage atenţia că în ultima vreme nu mai daţi la fel de multă importanţă unor evenimente din familie. Pe undeva are dreptate pentru că pe dumneavoastră vă preocupă strict partea financiară şi vă concentraţi pe ceea ce înseamnă noi colaborări, iar familia a picat pe locul doi.

Săgetător
Vă ajung la urechi multe vorbe răutăcioase şi vă petreceţi ziua mai mult trist şi fără energie. Energia negativă pe care o acumulaţi trebuie eliminată şi cum puteţi face acest lucru, dacă nu în compania persoanei iubite.

Capricorn
În loc să fiţi preocupat de ceea ce trebuie să faceţi la muncă, îi urmăriţi cu atenţie pe alţii. Ei bine, până la urmă cei pe care îi urmăriţi îşi vor face datoria, iar dumneavoastră veţi intra în panică pentru că şefii nu sunt impresionaţi de abilităţile de spion, ci de ceea ce ştiţi să faceţi pe postul pe care v-au angajat.

Vărsător
Orgoliile se ciocnesc la muncă şi uite aşa vă treziţi în rolul de mediator în mijlocul furtunii. Vreţi linişte şi pace în jur deci vă străduiţi să găsiţi soluţii în locul altora. Nu este neapărat un lucru eficient pentru că în mod evident orgoliile sunt serios rănite, şi iar puneţi gaz pe foc.

Peşti
Nu vă simţiţi apreciat de familie la adevărata valoare, iar de aici provine dorinţa de izolare. Ideea aceasta nu este chiar cea mai potrivită pentru că o discuţie sinceră poate face minuni chiar şi în momentele grele. Doar aşa puteţi afla motivele pentru care aveţi impresia că vă devalorizează.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: