Horoscop

Berbec
Deviza de astăzi este „lasă pe mâine ce poţi face astăzi“ pentru că nu aveţi foarte mult chef de toate sarcinile de la locul de muncă. Dacă vă exprimaţi sentimente pe care, în mod normal, le-aţi ţine pentru dumneavoastră, puteţi duce la destrămarea unei relaţii.

Taur
Anturajul decide asupra bugetului zilele acestea, astfel că sunteţi gata să daţi o mică avere pe obiecte frumoase, dar prea puţin utile. Atenţie cu bugetul şi nu-i lăsaţi pe alţii să comande în propriul portofel pentru că în cazul în care rămâneţi în pană nimeni nu va fi dispus să vă împrumute.

Gemeni
Şarmul vă ajută să faceţi rost de nişte informaţii importante. Mai târziu le puteţi folosi în favoarea dumneavoastră dacă sunteţi suficient de abil. Între timp, ar fi bine să nu vorbiţi cu foarte multă lume despre ceea ce aveţi de gând să faceţi, pentru că alţii abia aşteaptă să obţină ceea ce urmăriţi.

Rac
Vedeţi cum colegii de muncă se bucură de o serie de avantaje pe care nu le aveţi. Trebuie să vă mobilizaţi mai bine în chestiunile legate de job, asta dacă nu vreţi ca pe viitor să regretaţi comportamentul delăsător. Simţiţi nevoia să vă lărgiţi orizonturile şi vă îndreptaţi spre lectură sau documentare.

Leu
Oricine va încerca să vă provoace la diverse competiţii va regreta că a făcut-o. Aveţi un spirit competitiv ridicat şi nu vă lăsaţi până nu ieşiţi învingător. Apelaţi la orice tehnici, chiar şi la cele murdare, pentru că aveţi o reputaţie de apărat.

Fecioară
Aveţi impresia că orice se întâmplă în familie trebuie să aflaţi primul, doar că acum constataţi că sunteţi ultimul care află schimbările ce se produc. Parcă multe lucruri vă trec pe lângă urechi şi parcă sunteţi un pic lăsat pe dinafară. În ciuda multor lucruri pe care le aveţi de făcut, încercaţi să ţineţi pasul cu cei din jur.

Balanţă
Împletiţi dorinţa de a vă face remarcat cu inspiraţia şi, cu siguranţă, veţi obţine ce vă doriţi. Sunteţi convins că veţi atrage toate privirile mai devreme sau mai târziu şi de aceea munciţi cu seriozitate. Prietenii fac glume, mai ales pentru faptul că sacrificaţi o porţie bună de distracţie în favoarea muncii.

Scorpion
Aveţi nevoie să fiţi alături de partener şi de aceea lăsaţi deoparte o serie dintre activităţile obişnuite şi importante ale zilei. Nu este de apreciat faptul că alegeţi să săriţi peste mese doar pentru a sta de vorbă cu persoana iubită, căci până la urmă aţi putea propune să luaţi masa în doi.

Săgetător
O activitate de grup îţi va aduce noi prieteni. Veţi cunoaşte oameni din toate păturile sociale, cu un stil de viaţă diferit. Puteţi, de asemenea, să descoperiţi produse noi, pe care vreţi să le încercaţi. Aceste experienţe vă vor transforma într-un mod profund, aşa că nu vă aşteptaţi să reveniţi la vechile obiceiuri.

Capricorn
Căutaţi un pic de îndrumare din partea celor mai în vârstă pentru că trebuie să treceţi cu bine de o evaluare a şefilor. Nu este cazul să vă dovediţi extrem de mândru, ca şi cum le ştiţi pe toate, dacă vreţi să obţineţi ceea ce v-aţi dorit.  Folosiţi un pic din talentul de a disimula.

Vărsător
Sunt mari şanse să primiţi un telefon pe care îl aşteptaţi de multă vreme. Chiar dacă nu v-aţi auzit demult, veţi ajunge să comunicaţi la un nivel la care nu aţi mai făcut-o. Nu aveţi stare astăzi, dar încercaţi să staţi cât mai departe de probleme.

Peşti
Spiritul rebel a fost un atribut distinctiv până la un moment dat, dar vă scapă de sub control. Sunteţi o persoană independentă din fire, însă acum deveniţi de-a dreptul nepoliticos cu persoanele mai în vârstă doar pentru că nu sunt de acord cu stilul dumneavoastră de viaţă.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: