Horoscop

Berbec
Vă supără adevărul, dar ar trebui să ascultaţi cu atenţie ce au de spus prietenii şi să încercaţi să înţelegeţi de ce au ajuns la această concluzie. Aveţi parte de momente tensionate, dar reuşiţi să vă calmaţi. Pe la jumătatea săptămânii începeţi să fiţi mai liniştit şi să nu mai intraţi în conflicte fără motiv.

Taur
Trebuie să înţelegeţi că nu toată lumea este de acord cu dumneavoastră şi nu puteţi fi tolerat întotdeauna, indiferent de cauza pentru care luptaţi. Începeţi săptămâna iritat şi nervos, dar reuşiţi să vă mai calmaţi. Nu intraţi în discuţii în contradictoriu decât de vineri încolo, când şi ceilalţi încep să se mai liniştească.

Gemeni
Viaţa socială va fi tensionată şi veţi fi pus în multe situaţii foarte încărcate emoţional. Dacă puneţi la cale o petrecere sau serbaţi ceva, s-ar putea ca atmosfera să devină prea zgomotoasă la un moment dat. Dacă vreţi mai multă linişte, nu vă lăsaţi entuziasmat prea tare de eveniment şi invitaţi doar oameni care vă sunt foarte apropiaţi.

Rac
Sunteţi pregătit să faceţi schimbări importante în carieră, care vă pot duce în faţa unei noi oportunităţi. Puteţi să obţineţi un job care implică mai multă creativitate. Este important să nu uitaţi că atunci când se închide o uşă, se deschide alta, aşa că nu vă pierdeţi speranţa, indiferent de situaţiile în care ajungeţi

Leu
Planurile vor fi un pic întârziate, dar încercaţi să nu vă pierdeţi răbdarea şi să nu le schimbaţi. Toate vor merge conform aşteptărilor, dar vor rămâne, pentru o scurtă perioadă, în aşteptare. Fiţi mai atent cu lucrurile personale. Aveţi grijă de documentele importante pentru că sunteţi un pic mai distrat decât de obicei.

Fecioară
Sunteţi plin de vitalitate şi de energie. Vă lăsaţi copleşit de emoţiile care v-au dat peste cap în ultima vreme şi asta s-ar putea, însă, să vă facă să vă concentraţi mai greu la lucrurile serioase. Uşuraţi-vă programul, dacă puteţi, şi încercaţi să rezolvaţi ce vă macină, pentru a reveni la normal.

Balanţă
Aveţi stare de bine, însă încercaţi să rămâneţi precauţi, mai ales în plan personal. Vor fi eliberate nişte sentimente puternice, care vă vor da peste cap. Dacă aveţi o problemă cu o persoană, încercaţi să o rezolvaţi cât puteţi de repede. Spuneţi ce aveţi pe suflet şi ce vă deranjează. Va fi mult mai uşor să scăpaţi de sentimentele neplăcute pe care le aveţi.

Scorpion
Pot apărea accidente, aşa că aveţi mare grijă, mai ales dacă circulaţi cu maşina. Nu vă supăraţi şi nu vă lăsaţi copleşit de frustrare. Fiţi calm şi tolerant. Este important să aveţi un program lejer, să nu vă supăraţi şi să nu depuneţi foarte mult efort fizic. Nu puneţi presiune pe dumneavoastră, oricât de multe aţi avea de făcut la muncă.

Săgetător
Încercaţi să rezistaţi tentaţiei de a vă îndrăgosti. Dacă sunteţi, deja, într-o relaţie, este important să nu grăbiţi lucrurile, pentru că veţi ajunge să nu mai ştiţi ce simţiţi şi să treceţi de la o extremă la altă. O persoană din trecut se va întoarce în viaţa dumneavoastră.

Capricorn
Fiţi foarte atent la sentimentele celor din jur la începutul săptămânii, pentru că pot apărea unele neînţelegeri. Dacă sunteţi într-o situaţie tensionată, ar fi bine să o rezolvaţi cât mai repede. Discutaţi sincer cu persoana respectivă, spuneţi ce vă nemulţumeşte şi încercaţi să găsiţi o rezolvare

Vărsător
Aveţi grijă cum vă exprimaţi pentru că pot apărea unele neînţelegeri. Ştim cât de mult vă place să spuneţi adevărul, dar faceţi-o într-un mod diplomat şi nu stârniţi conflicte fără motiv. Daţi dovadă de mai mult tact, pentru că oamenii din jur sunt foarte tensionaţi.

Peşti
Fiţi foarte atent pentru că sunteţi tentat să acţionaţi din impuls. Dacă vedeţi ceva care vă place, veţi dori să îl cumpăraţi, indiferent de costuri. Fiţi realist şi gândiţi-vă că situaţia financiară poate fi îmbunătăţită. Nu are rost să o complicaţi.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: