Horoscop

Berbec
Sunteţi mai preocupat ca niciodată de curăţenia casei. Aveţi o idee clară despre ce vă doriţi să faceţi mai departe şi aveţi energie să îndepliniţi tot ce vă doriţi.  Nu vă luaţi mai multe sarcini decât puteţi duce, pentru că veţi fi foarte obosit la finalul zilei.

Taur
Rezolvarea oricărei situaţii s-ar putea să vă copleşească şi să vă enerveze. S-ar putea, chiar, să renunţaţi la a vă îndeplini sarcinile şi să vă preocupaţi de lucruri ceva mai neînsemnate. Atitudinea nu este greşită, câtă vreme nu uitaţi să reveniţi cu picioarele pe pământ.

Gemeni
Aveţi tendinţa de a vă pune soarta în mâinile partenerului sau ale unui prieten, dar aveţi nevoie de mai mult decât optimismul unei persoane ca să treceţi cu bine de această zi. O dramă emoţională s-ar putea complica mai mult decât trebuie, mai ales dacă cineva vă contrazice.

Rac
Vă simţiţi uşor deprimat astăzi, dar tot veţi avea energia să vă îndepliniţi sarcinile cu succes. Gândiţi-vă la fiecare detaliu al planului, vă va ajuta să începeţi în forţă realizarea visului propus şi ideile ambiţioase. Dorinţele măreţe şi munca grea vă vor ajuta să realizaţi magia!

Leu
S-ar putea ca un flirt nevinovat să vă atragă atenţia. Sunteţi confuz şi  vă este mai greu decât de obicei să faceţi diferenţa între vis şi realitate. Sunteţi foarte creativ şi aveţi o imaginaţie bogată, nu ezitaţi să le folosiţi în propriul avantaj la locul de muncă.

Fecioară
Renunţaţi să mai analizaţi detaliile, pentru că nu vor conta pe termen lung. Încercaţi să vă abateţi de la rutină şi să vă lăsaţi dus de val, s-ar putea ca o astfel de atitudine să aibă mai multe efecte benefice.

Balanţă
Creativitatea este la cote maxime astăzi, dar trebuie să vă concentraţi mai mult ca să o folosiţi. Aveţi tendinţa de a vă asculta mai mult inima decât raţiunea. Chiar dacă nu sunteţi foarte concentrat, vă folosiţi farmecul pentru a obţine ce vă doriţi.

Scorpion
Visaţi cu ochii deschişi şi nu ştiţi exact unde vă va duce asta. Imaginile din viitor vă apar prin faţa ochilor şi vreţi să le puneţi cât mai repede în aplicare. Nu este, însă, momentul să vă lăsaţi purtat doar de imaginaţie, trebuie să vă puneţi şi raţiunea la bătaie.

Săgetător
Cea mai inteligentă strategie pe care o puteţi adopta este să vă suspendaţi raţiunea, dacă nu ştiţi să faceţi diferenţa între vis şi realitate. Ţineţi cont de instincte, fără să ignoraţi, însă, raţiunea. Sunt mari şanse ca toate deciziile pe care le luaţi astăzi să trebuiască să fie revizuite peste câteva zile, când veţi putea analiza lucrurile mai clar.

Capricorn
Toată lumea vă recunoaşte contribuţia pe care o aveţi în jurul casei, chiar dacă nu faceţi mari eforturi în această privinţa. În mod ironic, aprecierea pe care o primiţi reprezintă o problemă pentru dumneavoastră, deoarece nu credeţi că o meritaţi.

Vărsător
Visaţi cu ochii deschişi şi nu aveţi chef să vă implicaţi în activităţile de la muncă. Din fericire, nu aveţi nici un motiv să vă ignoraţi dorinţele, mai ales că vă aşteaptă aventuri spectaculoase. Folosiţi-vă de fantezii şi fiţi pregătit pentru un nou capitol din viaţa dumneavoastră.

Peşti
Vă este foarte greu să renunţaţi la un vis, mai ales că nu vreţi asta, în ciuda lucrurilor pe care vi le spun ceilalţi. Înţelegeţi că o abordare mai practică vă va ajuta mai mult în carieră. Orice este posibil, iar viziunile vor începe, în curând, să se materializeze. Important este să credeţi în ele.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: