Horoscop

Berbec
Fiecare pas pe care îl faceţi s-ar putea să vă ducă spre un punct de cotitură, dar nu vă veţi da seama de asta decât dacă veţi fi pregătit să vedeţi. Sunteţi forţat să lucraţi în echipă şi acest lucru vă poate face să înţelegeţi de ce unele persoane se comportă într-un anumit fel.

Taur
Puterea de a influenţa deciziile din casă se cam termină şi nu pentru că nu aţi mai avea idei strălucite şi înţelepte, ci pentru că fiecare vrea să facă lucrurile după bunul plac. Este momentul să deveniţi ceva mai autoritar şi să le reamintiţi celor din casă faptul că toţi sunteţi în aceeaşi barcă şi munciţi pentru aceleaşi idealuri.

Gemeni
Deşi nu v-aţi fi văzut vreodată în postura de lider, astăzi deveniţi unul şi daţi sfaturi ori apelaţi la puterea exemplului, aşa că nimeni nu poate spune nu atunci când este vorba despre sarcinile de la muncă.

Rac
Nivelul de concentrare şi de reţinere este foarte imprevizibil, aşa că încercaţi să nu vă implicaţi în lucruri foarte importante. Ziua de astăzi este cât se poate de obositoare din cauza climatului de la muncă. Sarcinile sunt prea multe, iar colegii nu sunt dispuşi să coopereze, deşi încercaţi să fiţi cât mai convingător.

Leu
Nevoia de a fi ascultat şi plăcut atinge cote alarmante şi vă petreceţi ziua umblând doar după validări din partea celor din jur. Vor fi destui cârcotaşi ce vă vor aminti de lucrurile pe care nu le faceţi bine ori în mod corect şi spre seară începeţi să vă faceţi procese de conştiinţă gândindu-vă dacă nu cumva au dreptate.

Fecioară
O problemă delicată şi stresantă îşi găseşte rezolvarea, doar că un coleg este cel care găseşte soluţia potrivită, ceea ce vă pune pe gânduri. Este adevărat că simţiţi şi un pic de invidie pentru faptul că nu v-a venit ideea respectivă, însă ar fi bine să îl felicitaţi din inimă pentru că genialitatea lui v-a scos dintr-o situaţie neplăcută.

Balanţă
Vă aruncaţi cu capul înainte în tot ceea ce înseamnă muncă fără să vă daţi seama că aţi făcut ceva promisiuni unor prieteni. Poate fi vorba despre o ieşire în oraş sau o vizită, aşa că sunteţi aşteptat undeva. Înainte să vă supăraţi apropiaţii spuneţi-le despre programul aglomerat.

Scorpion
Planul relaţional este cel care suferă unele schimbări dramatice, schimbări ce vor avea consecinţe pe termen lung. Pe plan sentimental vreţi să faceţi adevărate revoluţii, fie că părăsiţi o relaţie care nu vă mai mulţumeşte, fie întâlniţi o persoană specială şi viziunea de viaţă se schimbă.

Săgetător
Pesimismul şi lipsa de încredere sunt date uitării începând de astăzi, deci se vede o îmbunătăţire în ceea ce priveşte viaţa socială şi sunteţi mult mai activ. Renunţaţi să vă mai gândiţi la vechile probleme legate de anturajul din care faceţi parte şi vă axaţi doar pe viitor.

Capricorn
Vă regăsiţi răbdarea pierdută şi vă dovediţi tolerant cu un membru al familiei ce pare mai degrabă lipsit de orice intenţii bune. Deşi pare că s-a decis să vă calce pe nervi întreaga zi, lăsaţi de la dumneavoastră pentru a nu isca dispute inutile.

Vărsător
Sentimentele profunde pe care le aveţi în legătură cu un subiect controversat vă vor consuma toată ziua. Comportamentul neglijent al unui prieten este pe cale să îi aducă probleme pentru că face totul după bunul plac şi este pe cale să comită nişte erori grave.

Peşti
Securea războiului este îngropată între dumneavoastră şi un cunoscut, deşi în mod clar v-a jignit, ba poate pe alocuri v-a şifonat imaginea în faţa unor persoane importante. Totuşi, nu vă aşteptaţi ca acela care v-a greşit să înţeleagă puterea gestului făcut.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: