Horoscop

Berbec
În dragoste şi în viaţa personală totul acţionează în favoarea dumneavoastră. O forţă puternică vă împinge să acţionaţi. Nu respingeţi această energie. Discutaţi cu prietenii, conversaţiile dintre voi vor fi foarte interesante.

Taur
Aveţi parte de tensiune în viaţa amoroasă. Vă doriţi foarte tare să începeţi o relaţie cu o persoană specială, dar pare că întotdeauna apare ceva în calea voastră. În loc să aşteptaţi ca lucrurile să se întâmple, încercaţi să abordaţi direct problema.

Gemeni
Aveţi tendinţa de a-i pune pe cei dragi pe un piedestal. Pe partener îl credeţi perfect şi aţi face orice pentru a-i face pe plac. Pare că priviţi lumea prin ochelari cu lentile roz şi nu prea reuşiţi să fiţi raţional. Nimeni nu vă va convinge că lumea nu este chiar cum o credeţi.

Rac
Viaţa amoroasă nu este perfectă! Lucrurile sunt un pic neclare şi nu prea ştiţi ce să credeţi. Trebuie să vă clarificaţi sentimentele, iar evenimentele de astăzi vă vor convinge să faceţi asta. Comunicarea este cheia care vă va ajuta să rezolvaţi aceste probleme.

Leu
Dragostea şi romantismul nu vor lipsi astăzi. Nu vă îndepărtaţi jumătatea şi veţi avea parte de momente extraordinare. Vor avea loc unele schimbări în plan personal. Nu vă compromiteţi în nici un fel. Nu vă mulţumiţi cu puţin.

Fecioară
Ziua de astăzi este ocupată de probleme ce ţin de dragoste. Veţi avea parte de multe momente frumoase, dar este important să fiţi deschis şi să nu refuzaţi invitaţiile care vi se fac. Vi se propune să treceţi la nivelul următor în relaţie, decizia vă aparţine în totalitate.

Balanţă
S-ar putea să vă concentraţi mai mult decât de obicei pe relaţie, dar aveţi ceva probleme când vine vorba de exprimarea sentimentelor. Ceilalţi vă influenţează foarte mult şi aveţi tendinţa de a vă înfrâna trăirile.

Scorpion
Dacă aţi avut probleme în relaţie, astăzi este o zi bună să încercaţi să le rezolvaţi. Pregătiţi-vă pentru o zi plină de activităţi sociale şi conversaţii plăcute. Spiritul creativ acţionează la cote maxime. Nu aveţi cum să daţi greş în chestiuni ce ţin de vestimentaţie.

Săgetător
Nu daţi înapoi de la chestiuni ce ţin de dragoste. Lucrurile funcţionează în favoarea dumneavoastră. Nu ar trebui să ezitaţi să acţionaţi în forţă şi plin de încredere. Arătaţi-le celorlalţi că sunteţi serios şi nu daţi înapoi în momentul în care situaţia devine prea tensionată.

Capricorn
Vă este foarte greu să vă implicaţi în orice astăzi, pentru că nu vă puteţi concentra. Începeţi să fiţi preocupat de viaţa amoroasă şi să faceţi câţiva paşi care să pună lucrurile în mişcare. Nu sunteţi sigur în ce direcţie să mergeţi, dacă să acceptaţi invitaţiile la petreceri sau să staţi în casă.

Vărsător
Dacă sunteţi într-o relaţie, lucrurile vor fi un pic tensionate astăzi. Aveţi un plan bine stabilit în legătură cu modul în care vor evolua lucrurile, în timp ce partenerul este spontan şi vrea să ia lucrurile cum vin.

Peşti
Mintea este departe şi vă concentraţi în chestiuni ce ţin de dragoste. Cum inima primeşte toată atenţia, la serviciu s-ar putea să fiţi un pic distras. Aveţi probleme de comunicare cu cei dragi, aveţi răbdare şi spuneţi cât mai direct ce vreţi să transmiteţi.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: