Horoscop

Berbec
Astăzi nu este indicat să aveţi nici o ezitare când vedeţi că ceva sau cineva se îndreaptă într-o direcţie greşită. Nu înseamnă că sunteţi un justiţiar, dar ar fi nedrept să închideţi ochii când vedeţi o greşeală. Fiţi direct în orice situaţie, dar păstraţi-vă blândeţea şi calmul.

Taur
Vă este greu să vă găsiţi echilibrul psihic. Mintea pare prinsă într-un nor şi nu prea puteţi să vă concentraţi la ce aveţi de făcut. Fiţi foarte atent la muncă, pentru că sunt riscuri mari să faceţi greşeli.

Gemeni
Sunteţi foarte interesat de chestiuni administrative. Vă gândiţi să redecoraţi sau chiar să vă mutaţi. Încercaţi să fiţi parte dintr-o soluţie, nu o problemă. Strângeţi după dumneavoastră şi asiguraţi-vă că lăsaţi lucrurile în ordine peste tot unde mergeţi.

Rac
Oamenii care par sensibili şi sinceri sunt, de fapt, agresivi şi mincinoşi, iar asta este astăzi o sursă de frustrare pentru dumneavoastră. Încercaţi să nu vă lăsaţi păcălit de imaginea perfectă pe care ceilalţi o arată şi va fi mult mai uşor să treceţi de ziua de azi.

Leu
Astăzi trebuie să vă distraţi! Chiar dacă weekend-ul este departe, este o zi în care ar trebui să vorbiţi despre fanteziile dumneavoastră şi despre cum le veţi îndeplini în următorii ani. S-ar putea să deveniţi agresiv cu o persoană care ia în râs ideile pe care le aveţi.

Fecioară
Sunteţi dominat de latura competitivă. Înainte să deveniţi prea emoţional într-o situaţie, încercaţi să vă folosiţi de logică şi raţiune, analizaţi faptele şi veţi câştiga orice confruntare.

Balanţă
Vă este mai uşor să găsiţi răspunsuri dacă ştiţi unde vă aflaţi şi unde vreţi să ajungeţi mai târziu. În cazul în care continuaţi să fiţi nesigur şi relaxat în legătură cu modul în care vreţi să acţionaţi mai departe, ceilalţi vor profita de dumneavoastră.

Scorpion
Astăzi sunteţi foarte aproape de un final pe care îl aşteptaţi de multă vreme. Este momentul potrivit să acţionaţi cu îndrăzneală şi să vă mişcaţi mai repede decât de obicei. Emoţiile vă copleşesc pe măsură ce simţiţi că vă apropiaţi de ce vă doriţi.

Săgetător
Este momentul potrivit să luaţi decizii care satisfac atât nevoia de a fi practic, cât şi dorinţa de libertate emoţională. Este foarte important pentru să aveţi încredere în fantezii şi în abilitatea de a vedea mai departe.

Capricorn
Vreţi să vedeţi că toţi cei dragi vă sprijină în tot ce faceţi, dar nu aveţi curaj să le spuneţi. Încercaţi să nu criticaţi pe nimeni şi să vă alegeţi cuvintele cu grijă. Cea mai nevinovată remarcă pe care o faceţi poate părea deplasată şi lipsită de sensibilitate.

Vărsător
Nu vă puteţi concentra la nimic, mintea este departe şi nu aveţi răbdare să vă confruntaţi cu situaţiile care apar în timpul zilei. Încercaţi să ascundeţi asta şi nu începeţi să vorbiţi până când ceilalţi nu au terminat de spus ce vor. Fiţi politicos şi respectuos şi veţi avea parte de acelaşi comportament

Peşti
Încercaţi să ascundeţi partea sensibilă, dar ţineţi cont că s-ar putea să fie cea mai frumoasă latură. Deşi nu este indicat să vă deschideţi în faţa oricui, nu este o idee bună să pozaţi într-o persoană rece şi insensibilă. Fiţi blând cu cei din jur şi veţi vedea că îşi vor schimba şi ei atitudinea.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: