Horoscop

BERBEC

Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin si de afaceri. Partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbările pe care le propuneţi, dar ar fi bine să ţineţi cont si de părerile lor. Nu va angajaţi in mai multe activităţi în acelaşi timp! Riscaţi să nu duceţi nimic la bun sfârşit.

TAUR

Relaţiile parteneriale sunt foarte bune. Pe plan profesional, insa, starea de confuzie si atmosferă tensionată va predispun la greşeli. Evitaţi discuţiile in contradictoriu. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp odihnei şi activităţilor relaxante.

GEMENI

Intenţionaţi sa faceţi o vizita la rude. Va sfătuim sa o amânaţi, pentru ca exista riscul sa nu decurgă aşa cum v-aţi dori. În partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare. Nu va pripiţi in luarea unei decizii! S-ar putea sa fie ceea ce pare la prima vedere.

RAC

Astăzi va sfătuim să vă odihniţi, chiar daca aveţi multe probleme de rezolvat. În prima parte a zilei sunteţi tentat sa cheltuiţi o suma mare de bani. Fiţi prudent! Nu este un moment favorabil investiţiilor. S-ar putea sa faceţi schimbări majore în cămin, care se pot dovedi benefice pe plan sentimental.

LEU

Nu este o zi buna pentru semnarea documentelor oficiale. Se pare ca ideile dumneavoastră nu sunt apreciate la adevărata lor valoare, dar acest lucru nu va afectează optimismul si nici dorinţa de înnoire. Este o perioada favorabila relaţiilor sentimentale si iniţiativelor cu privire la cămin.

FECIOARĂ

Relaţiile cu anturajul  decurg fără probleme. În cursul dimineţii, vă face plăcere să vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă. Este o zi bună pentru a rezolva probleme mai vechi ale familiei. Aveţi grija să ţineţi seama si de dorinţele celorlalţi!

BALANŢĂ

La locul de munca, s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi care va indispun. Nu este cazul sa va îngrijoraţi. Totul se rezolva repede, cu ajutorul colegilor. După-amiază sunteţi decis să faceţi schimbări în cămin. Familia este de acord cu iniţiativele dumneavoastră si va ajuta.

SCORPION

Treceţi printr-o perioada favorabila pe plan sentimental, dar si al câştigurilor materiale. Astăzi aveţi succes in tot ce faceţi. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune. Păstraţi-vă realismul şi evitaţi speculaţiile financiare!

SĂGETĂTOR

Va bucuraţi de armonie în familie si aveţi succes in toate activităţile legate de cămin. Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să rezolvaţi mai uşor problemele. Puteţi face planuri de viitor. Ar fi bine să ţineţi cont de sfatul unei persoane mai in vârstă.

CAPRICORN

Sunteţi nevoit sa va schimbaţi programul de mai multe ori. In prima parte a zilei, aveţi de făcut mai multe drumuri scurte in interesul partenerului de viata si pentru cămin. Astăzi puteţi rezolva mai uşor problemele financiare. Pentru luarea deciziilor importante, puteţi sa va bazaţi pe intuiţie.

VĂRSĂTOR

Vi se oferă noi perspective atât pe plan social, cât si sentimental. La o petrecere cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoana care vă farmecă din prima clipa. Nu este exclus sa legaţi o prietenie de durata. In cursul serii, o ruda apropiată vă vizitează pe neaşteptate.

PEŞTI

Ar fi bine sa amânaţi întâlnirile de afaceri planificate pentru astăzi. S-ar putea sa aveţi dificultăţi de comunicare. Vă sfătuim sa acordaţi mai multa atenţie familiei. După-amiază va pregătiţi pentru o călătorie in interesul familiei, împreună cu partenerul de viaţă.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: