Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Berbec
Este o zi favorabilă schimbărilor importante pe toate planurile. Vă puteţi baza pe sprijinul prietenilor şi al partenerului de viaţă. Sunteţi foarte diplomat, comunicaţi cu uşurinţă şi aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social. După-amiază s-ar putea să plecaţi într-o scurtă călătorie în interes de familie. Vă sfătuim să fiţi calm şi prudent în discuţiile cu o femeie.
Taur
Aveţi un succes deosebit în societate şi în afaceri. Dimineaţa hotărâţi să plecaţi într-o călătorie importantă. S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi, dar reuşiţi să vă descurcaţi. Spre seară, vă bucuraţi de laude din partea întregii familii. Ar fi bine să nu vă culcaţi pe lauri.
Gemeni
Sunteţi foarte bine dispus şi luaţi decizii inspirate ăn problemele de natură financiară. Vă puteţi ocupa de afaceri delicate şi aveţi posibilitatea să terminaţi lucrări începute mai demult. Este o zi bună pentru comunicarea cu persoane mai tinere din anturaj. Aveţi grijă să vă respectaţi promisiunile!
Rac
Uşurinţa cu care comunicaţi vă favorizează relaţiile cu persoanele din anturaj. Perspectivele unei călătorii în interes personal devin tot mai clare. Sunt şanse să obţineţi câştiguri frumoase din activităţi comerciale. S-ar putea să aveţi o deziluzie pe plan sentimental, dar o puteţi depăşi mai uşor cu ajutorul prietenilor.
Leu
Dimineaţa luati o hotărâre prin care vă schimbaţi tot programul zilei. Este posibil să vă întâlniţi cu câţiva prieteni şi să începeţi pregătirile pentru o petrecere. Puteţi să vă ocupaţi de probleme financiare. Vă sfătuim să evitaţi orice fel de speculaţii. Dacă aveţi de luat decizii importante, ascultaţi-vă intuiţia!
Fecioară
Sunteţi plin de entuziasm şi pus pe schimbări. Acum este momentul să vă faceţi planuri de viitor. Este o zi prielnică pentru investiţii, afaceri şi călătorii în interes personal. Vă recomandăm să nu aveţi ezitări. Azi puteţi avea succes în tot ce faceţi.
Balanță
Vă îmbunătăţiţi considerabil situaţia financiară. Luaţi bani atât de la serviciu, cât şi dintr-o afacere. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie rentabilă, pe termen lung. Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Evitaţi surmenajul!
Scorpion
Aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovadă de spirit de aventură. Vă sfătuim să nu riscaţi prea mult. Este o zi favorabilă călătoriilor în interes de familie, din care vă puteţi puteţi întoarce cu mari satisfacţii financiare. Seara, petreceţi momente plăcute alături de partenerul de viaţă. S-ar putea să primiţi vizita unor rude.
Săgetător
Dimineaţa primiţi un cadou de la o persoană dragă. Aveţi o capacitate de comunicare deosebită şi colaboraţi excelent cu cei din jur. Spre seară este posibil ca un grup de prieteni să vă invite la o petrecere. Ar fi bine să vă feriţi de excese.
Capricorn
Dispuneţi de multă energia fizică şi intelectuală, ceea ce vă încurajează să începeţi noi activităţi şi să faceţi planuri de viitor, în special legate de casă. Prietenii şi rudele vă ajută să terminaţi o lucrare complexă. Vă sfătuim să vă detaşaţi de problemele financiare care vă frământă şi să aveţi mai multă încredere în viitor.
Capricorn
Dispuneţi de multă energie fizică şi intelectuală, ceea ce vă încurajează să începeţi noi activităţi şi să faceţi planuri de viitor, în special legate de casă. Prietenii şi rudele vă ajută să terminaţi o lucrare complexă. Vă sfătuim să vă detaşaţi de problemele financiare care vă frământă şi să aveţi mai multă încredere în viitor.
Vărsător
Este momentul să porniţi o afacere plănuită mai demult. Vă avantajează capacitatea de a lua decizii corecte. Sunteţi foarte comunicativ şi puteţi să vă faceţi noi prieteni fără prea mult efort. Sunt favorizate şi activităţile legate de cămin, dar vă sfătuim să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.
Pești
Dimineaţa vă hotărâţi să vă schimbaţi programul stabilit pentru azi. S-ar putea să organizaţi o petrecere, împreună cu câţiva prieteni. Puteţi să vă ocupaţi de probleme financiare, dar vă recomandăm să evitaţi orice fel de speculaţii. Dacă aveţi de luat decizii importante, puteţi să vă ascultaţi intuiţia.

Vizualizări: 939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: