Horoscop

Berbec

O săptămână în care sunteţi preocupat mai mult de dumneavoastră și de nevoile pe care le aveţi. Sănătatea este vulnerabilă și de aici și stările de spirit sunt fluctuante. Evitaţi consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil. Sunteţi foarte sensibil și rezultatele demersurilor medicale pot fi eronate.

Taur

Relațiile cu prietenii sunt controversate. Sunteţi atras de acest anturaj și dornic de a vă implica în acțiuni diverse, dar se recomandă prudență. Nu este ceea ce pare, mai ales în relațiile cu persoanele care vă susțin, aparent, în domeniul profesional. Rezervaţi-vă momente de odihnă și detașaţi-vă de forfota cotidiană.

Gemeni

Sunteţi foarte solicitat de către șefi și de către colegii de muncă. Reuniuni profesionale importante, discuții de anvergură cu oficialități, asumarea unor responsabilități pe termen lung. Colegii vă sprijină mult și bine, dar în privința șefilor nu se poate spune același lucru.

Rac

Demersurile intelectuale și planurile de călătorii reprezintă subiecte importante în această săptămână. Chiar dacă veţi întâmpina și niscai obstacole în ceea ce vreţi să realizaţi, urmăriţi-vă interesele și nu renunțaţi. Cineva din străinătate vă poate oferi informații bune referitoare la un curs sau la un loc de muncă.

Leu

O săptămână interesantă la capitolul bani și bunuri comune cu alții. Apar cheltuieli pe facturi, taxe, datorii diverse sau este nevoie să relaționaţi cu instituții financiare. Investițiile din ultimii ani ar trebui revizuite și, în limita posibilului, puse la punct. Prudență și analiză atentă la documentele financiare personale!

Fecioară

Relațiile parteneriale sunt provocatoare, dar nu este ceea ce pare. Țineți-vă firea, detașaţi-vă de acest segment și fiţi circumspect. Cineva din anturajul apropiat, un prieten sau o rudă, vă poate ajuta să descifraţi, cât de cât, ițele foarte încurcate ale segmentului partenerial.

Balanţă

Săptămâna debutează cu multă agitație la locul de muncă. Pentru că se schimbă salarizarea și se tot negociază condiții noi de muncă, veţi fi nevoit să munciţi mai mult. Dar, în segmentul profesional, există o ceață densă, plăcută la prima vedere, dar dacă se risipește această ceață, rămâne adevărata imagine de fundal.

Scorpion

Este bine să petreceţi zilele acestea câteva momente alături de cei dragi. Atât persoana iubită, cât și copiii au nevoie de sprijinul dumneavoastră și de a face lucruri împreună. Distraţi-vă și ocupaţi-vă și de un hobby drag sufletului! La serviciu, se animă atmosfera datorită unor sarcini de lucru mai vechi, ce revin acum pentru retușuri sau completări.

Săgetător

Acasă, în familie, este rost de discuții aprinse, pe seama unor chestiuni patrimoniale descoperite de curând. Sunt favorizate lămurirea și rezolvarea unor animozități familiale care trenează de ceva vreme. Totuși, fiţi circumspect, pentru că există încă multe alte detalii ce vă vor fi revelate mai târziu.

Capricorn

În primele zile ale săptămânii sunt posibile multe călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Evitaţi să vorbiţi despre planurile dumneavoastră, întrucât unii vă vor răstălmăci vorbele și gesturile. Alții vor dori sfaturi de la dumneavoastră sau soluții deosebite pentru problemele lor.

Vărsător

Segmentul financiar reprezintă o temă importantă în prima parte a săptămânii. Pe de o parte primiţi bani, cadouri sau favoruri din partea celorlalți, dar pe de altă parte și cheltuielile vor fi pe măsură. Fiţi prudent și rezumaţi-vă la strictul necesar! Unii vă oferă ceva acum, cu intenția mascată bine de a profita de asta mai târziu.

Peşti

Sunteţi hotărât să schimbaţi multe și mărunte în viața dumneavoastră. Aspect luădabil, doar că mai întâi gândiţi-vă pe îndelete ce anume vreţi concret să schimbaţi sau cum anume vreţi să se desfășoare viața dumneavoastră de acum încolo. Pentru că există multă confuzie și tendință de a vă autoiluziona, ar fi bine să apelaţi cu încredere la cineva drag din anturajul apropiat.

Vizualizări: 1,090

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: