Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Hoţ la 15 ani

La data de 19.06.2010, orele 16:00, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin 112 de către minorul C.I., de 14 ani, din municipiu, despre faptul că în aceeaşi zi, un prieten i-a pătruns în locuinţă şi i-a sustras două inele şi o brăţară, ce aparţineau mamei sale, valoarea prejudiciului creat fiind estimată la suma de 1.000 lei.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că între orele 14:30-15:00, C.I. a fost vizitat de D.B., de 15 ani, din municipiul Tg-Jiu, care, profitând de neatenţia sa, i-a sustras cheia de la uşa de acces în apartament. Ulterior, în lipsa sa, D.B. a pătruns în locuinţă, iar de aici a sustras bijuteriile.

 Poliţiştii au recuperat prejudiciul, iar pe numele suspectului minor au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: