Meciuri de baraj la Gorj pentru stabilirea campioanei

AJF Gorj va organiza meciuri de baraj pentru a stabili campioana din Liga 4 Gorj, a anunţat preşedintele asociaţiei, Mihai Prunariu. Nu s-a stabilit încă o dată pentru aceste meciuri şi nici cine va participa, dar în cursul lunii iulie acestea vor trebui organizate şi anunţată campioana la FRF.

Campionatul Ligii 4 Gorj s-a întrerupt odată cu apariţia pandemiei de coronavirus şi FRF a decis să lase Asociaţiile Judeţene să decidă cum vor finaliza campionatele, pe teren sau la masa verde.

Disputarea tuturor meciurilor pe teren în condiţiile actuale este destul de dificilă, dar o serie de meciuri de baraj între echipele de pe primele locuri s-ar putea organiza. Conducerea AJF Gorj insistă pe un astfel de scenariu pentru a nu decide la masa verde campioana.

Preşedintele Mihai Prunariua explicat la Accent Tv de ce se doreşte organizarea acestor meciuri de baraj. „Liga 4 nu aş vrea să o încheiem la masa verde şi aceasta este şi recomandarea FRF. Aş vrea ca, dacă putem relua campionatul în iulie sau august, aş vrea să-l continuăm, dacă nu, măcar meciurile de baraj între primele clasate şi cele care îşi doresc să promoveze, va trebui să le ţinem. Sunt împotriva declarării campioanei la masa verde”, a spus preşedintele fotbalului gorjean, care nu a stabilit o dată de disputare pentru aceste meciuri de baraj dar crede că vor avea loc în luna iulie: „Depindem de restricţiile care sunt impuse dar, probabil la sfârşitul lunii iulie le vom organiza. Spun probabil, pentru că noi, la finalul lunii iulie şi începutul lunii august trebuie să dăm campioana judeţului şi câştigătoarea Cupei României. În funcţie de ce se va întâmpla vom decide în Comitetul Erxecutiv al AJF Gorj, vom stabili o dată, dar ne vom consulta şi cu federaţia de fotbal ca să luăm cea mai bună decizie”.

Mihai Prunariu a mai spus că şi-ar dori ca aceste meciuri de baraj să se poată organiza la Târgu Jiu, fiind posibil să se joace chiar pe Stadionul Municipal care nu a mai fost folosit de câteva luni de nici o echipă iar gazonul este în stare foarte bună.

Vizualizări: 884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: