Craiova aduce un mijlocaş din Bulgaria

Universitatea Craiova vrea să-l transfere pe mijlocașul Kristiyan Malinov pentru a întări lotul lui Cristiano Bergodi. Acesta are prezențe în tricoul naționalei Bulgariei şi vine de la CSKA Sofia.

Universitatea Craiova se pregătește pentru sezonul 2020 – 2021, iar oficialii din Bănie fac tot posibilul să îi facă lui Cristiano Bergodi un lot puternic pentru a se lupta la câștigarea titlului. Oltenii au pus ochii pe un mijlocaș în vârstă de 26 de ani care are prezențe în tricoul echipei naționale a Bulgariei și care este cotat de site-urile de specialitate la 1,6 milioane de euro. Kristiyan Malinov este fotbalistul care se află sub contract cu CSKA Sofia și care este pe lista de transferuri a celor de la Craiova, anunță Digi Sport. Internaționalul în vârstă de 26 de ani a adunat 13 meciuri pentru echipa națională a Bulgariei și ar putea ajunge sub comanda lui Cristiano Bergodi la vară.

Kristiyan Malinov a jucat 21 de meciuri în sezonul 2019 – 2020 din prima ligă din Bulgaria, în care a reușit să își treacă numele pe tabela de marcaj de două ori. Echipa lui Malinov, CSKA Sofia, se afla pe locul 4 în clasamentul din Bulgaria, cu 46 de puncte, la egalitate cu Levski și Lokomotiv Plovdiv, locurile 2 și 3.

Vizualizări: 560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: