Hotelurile, obligate să afișeze brandul de țară. Cabanier: Oaia lui Daea a mâncat frunza Elenei Udrea

Toate pensiunile și hotelurile vor fi obligate de Ministerul Turismului să afișeze “frunza” Elenei Udrea pe o foaie A4. Vestita frunză este brandul de țară și, susțin oficialii din Ministerul Turismului, ar putea fi punctul de pornire în promovarea României. Asta după ce, timp de aproape 14 ani, logo-ul, pentru care s-au cheltuit 30 de milioane de euro, n-a fost deloc folosit.

Cabanierii din Rânca sunt de părere că frunza nu le va aduce mai mulți turiști în zona montană. Constantin Pănescu susține că decizia e cu atât mai controversată cu cât vine în această perioadă când Elena Udrea urmează să ajungă la închisoare pentru fapte comise când era ministrul Turismului.  

„Nu mai știam că avem ministru la Turism, că se mai întâmplă ceva în Ministerul Turismului din România. Cred că nu se cade să amintească acum tocmai de frunza Elenei Udrea, mai ales după ce s-a întâmplat cu Elena Udrea. Când era ministrul Daea, la Agricultură, spunea că oaia ar trebui să fie brand național. Oaia lui Daea a mâncat frunza Elenei Udrea. Eu cred că mai tradițional ar trebui să punem lupul dacic care mănâncă și oaia lui Daea. Ar fi un brad național”, a spus Constantin Pănescu, liderul cabanierilor din Rânca.

“Mai bine am pune frunza lui Adam”, glumește Pănescu. El consideră că decizia nu va aduce niciun folos turismului. „Cred că aduce deserviciu amintind de frunza Elenei Udrea mai ales în situația în care se află aceasta acum, fiind condamnată la închisoare. A furat și s-a dovedit. Mai bine am pune frunza Evei și a lui Adam. Ar fi mai bine”, a mai spus, ironic, Pănescu.

Vizualizări: 1,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: