Hoți filați de mai mult timp, prinși în flagrant

Trei tineri hoți din Gorj și Vîlcea au fost prinși luni în timp ce sustrăgeau, dintr-un apartament situat în municipiul Târgu Jiu, mai multe bijuterii din aur, cauzând un prejudiciu în valoare de 5.000 lei.

Supecții cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani sunt din comunele gorjene Godinești și Văgiulești, respectiv comuna Drăgășani, județul Vâlcea.

Cei trei, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Acestora li s-a documentat activitatea infracțională și pentru săvârșirea a altor șapte infracțiuni de furt calificat, pe raza municipiului Târgu Jiu. Pentru prinderea lor a fost necesară cooperarea dintre polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale - Poliția Municipiului Târgu Jiu și polițiști din cadrul IPJ Timiș - Poliția Municipiului Timiș, sprijiniți de Brigada de Operațiuni Speciale Dolj.

Cei trei vor fi prezentați marți Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunerile legale, urmând ca apoi să fie transferați la IPJ Timiș pentru extinderea cercetărilor.

foto arhivă

Vizualizări: 4,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: