Un băiețel a murit în mașina condusă de tatăl său

Un accident mortal, în care a fost implicat și un șofer din Gorj, a avut loc luni pe Drumul Județean 792A din județul Arad, la ieșirea din Beliu spre Bocșig.

Autoturismul în care se afla o familie, respectiv mama de 29 de ani, tatăl de 34 de ani şi doi copii, de 12 şi 9 ani, s-a lovit de un TIR. Din păcate, băiețelul de nouă ani a murit.

“În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din județul Bihor, a condus un autoturism din direcția Bocsig înspre Beliu, iar într-o curbă ușoară la dreapta nu a adaptat viteza și a trecut pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu un autotren condus regulamentar de un bărbat de 40 de ani, din județul Gorj. În urma evenimentului a rezultat decesul unui minor de aproximativ 9 ani și rănirea ușoară a altor două persoane, toți pasageri în autoturism. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a explicat Adina Aconstantinesei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Vizualizări: 5,812

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: