Hotnews: Cum poate intra CEO in insolventa din cauza unor declaratii făcute de directorul Ciurel

Relatia dintre Complexul Energetic Oltenia si CEC Bank pare a fi compromisa, existand riscul ca banca sa ceara societatii "creditul exigibil anticipat", fapt care ar aduce compania in pragul falimentului. Totul a pornit de la unele afirmatii defaimatoare la adresa bancii facute de directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel, pe data de 10 martie, la Antena 3. Potrivit unei scrisori a CEC Bank, din cauza acelor declaratii, banca poate face uz de drepturile contractuale, solicitand anticipat rambursarea a doua credite in valoarea de 210 milioane de lei. Ofertele de finantare au fost declarate castigatoare urmare a unei licitatii publice, derulate prin SEAP, la care au participat si alte instituii de credit, se arata in scrisoarea CEC Bank obtinuta de HotNews.ro. Pana in acest moment, Laurentiu Ciurel nu a transmis niciun punct de vedere legat de acuzatiile bancii.Vezi in text scrisoarea CEC Bank, iar atasat contractul de mandat al directorului general CE Oltenia care ii poate aduce demiterea.

NOTA In contractul de mandat este precizat ca directorul general al CE Oltenia are obligatia sa protejeze imaginea partenerilor contractuali. In caz contrar, poate fi reziliat contractul.
Detalii pe http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-19795645-cum-periclitat-directorul-general-oltenia-relatia-societatii-cec-bank-plus-cum-poate-intra-mamut-energetic-insolventa-din-cauza-unor-declaratii-defaimatoare.htm

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: