I-a căzut maşina în prăpastie

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc duminică după-amiază la Rânca. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a apucat să sară din maşină cu puţin timp ca aceasta să se prăbuşească într-o prăpastie.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, urmare a primelor cercetări stabilindu-se faptul că D.M., de 62 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 67 C, în afara localităţii Novaci, din direcţia Rânca în direcţia Novaci, la Km. 18+200 m, din cauza unor defecţiuni tehnice, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă în partea stângă a direcţiei de mers şi s-a răsturnat într-o prăpastie la aproximativ 300 metri de partea carosabilă. Conducătorul auto a deschis portiera dreapta faţă şi a sărit din autoturism, înainte de a părăsi partea carosabilă, accidentându-se uşor.

Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale, de asemenea fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor de fapt. (A.A.)

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: