Mama Monicăi Gabor, înmormântată azi la Bacău

Trupul neînsufleţit al mamei Monicăi Gabor a fost ridicat, vineri, de către rude de la Serviciul de Medicină Legală Gorj, fiind transportat spre Bacău, acolo unde va avea loc înmormântarea programată pentru azi la prânz.

Sicriul a fost depus la sfârşitul săptămânii trecute la capela Catedralei Catolice din centrul oraşului, unde a avut loc o ceremonie religioasă, la priveghi fiind prezente două din cele trei fiice ale femeii, Ramona şi Alina. Monica Gabor a ajuns şi ea în ţară, pe Aeroportul "Henri Coandă", în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, ulterior plecând spre municipiul Bacău.

Un cumnat al uneia dintre cele trei fiice ale Vioricăi Bulai, Alina Gabor, a fost prezent la Târgu Jiu pentru a ridica trupul neînsufleţit, el precizând că data la care va avea loc înmormântarea nu era stabilită la acel moment. Trupul neînsufleţit al Veronicăi Bulai a fost ridicat după ce medicii legişti au efectuat necropsia, aceştia stabilind că moartea a fost una violentă, generată de o lovitură puternică în zona capului.

Mama Monicăi Gabor a murit joi, după ce a fost lovită de un bolovan de circa 7 kg desprins de pe un versant, femeia fiind în vizită la Peştera Polovragi şi pe Cheile Olteţului, din judeţul Gorj, alături cu un grup de alţi 17 turişti. Veronica Bulai se afla împreună cu alte două femei în momentul în care mergea să facă o fotografie la versanţii din zonă, bolovanul desprinzându-se de pe unul din versanţi şi lovind-o pe aceasta direct în cap.

Vizualizări: 288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: