I-a tăiat gâtul cu sticla de bere! Ce a păţit agresorul!

Un gorjean care în urmă cu mai puțin de o lună a fost implicat într-un scandal ce a fost la un pas de a se încheia cu moartea unui om a fost trimis în judecată de procurori. Finalizarea anchetei i-a adus lui Mădălin Vasile Roșoiu calitatea de inculpat și acuzația de tentativă de omor, scandalul în care a fost implicat în seara zile de 9 decembrie având loc la Bălești, în satul Stolojani.

„Pe fondul consumului de alcool şi urmare a acestei altercaţii verbale, inculpatul a spart o sticlă de bere de banca de lemn a uneia dintre mesele aflate în terasă în vecinătatea sobei şi cu bucata de sticlă rămasă în mâna dreaptă i-a aplicat persoanei vătămate ce se afla în apropiere, lângă sobă, o lovitură în zona gâtului, provocându-i o leziune ce sângera abundent. În apărarea persoanei vătămate au intervenit mai mulţi martori care au reuşit să îndepărteze pe agresor, au acordat primul ajutor victimei, folosind mai multe şerveţele de hârtie ţinute apăsat pe rană. A fost apelat serviciul de urgenţă 112, victima fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tg.-Jiu, unde a fost internată de urgenţă, intervenindu-se chirurgical pentru plagă tăiată regiunea latero-cervicală stângă de circa 7 cm profundă şi intraoperator s-a constatat secţiunea parţială a venei jugulare stângi”, au comunicat procurorii gorjeni la finalizarea cercetărilor.
Roșoiu a fost reținut în urma scandalului respectiv și, ulterior, a fost arestat preventiv, el petrecându-și sărbătorile de iarnă în spatele gratiilor. Faptele sale și acuzațiile ce îi sunt aduse îl pot costa câțiva ani de libertate. „Din raportul de constatare medico-legală întocmit la data de 22.12.2016 de Serviciul de Medicină Legală Gorj rezultă că persoana vătămată prezintă plagă tăiată regiunea latero-cervicală stânga de circa 7 cm profundă cu secţiunea parţială a venei jugulare stângi ce s-a putut produce cu un corp tăietor înţepător cu muchii şi vârfuri ascuţite, posibil sticlă spartă, leziunile necesitând pentru vindecare 13-15 zile de îngrijiri medicale şi punându-i în primejdie viaţa, în lipsa tratamentului medico-chirurgical aplicat de urgenţă putând surveni decesul”, mai arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Vizualizări: 881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: