Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

I-au furat economiile de 34.000 de lei

Lecţie amară pentru un bătrân de 77 de ani din Leleşti, care s-a trezit furat chiar în propria-i casă, după ce a acceptat să-i fie călcat pragul de nişte necunoscuţi.

Doi bărbaţi de etnie romă şi o femeie de 28 de ani, toţi din Prahova, au intrat în vorbă cu păgubitul pe motiv că vor să achiziţioneze deşeuri din materiale plastice, convingându-l să îi primească. Din vorbă în vorbă, aşa cum s-a întâmplat şi în alte situaţii similare, musafirii l-au îmbrobodit pe bătrân până când acesta nu şi-a dat seama că unul dintre ei ajunsese deja în cameră şi îi luase dintr-un fişet metalic suma de 34.000 de lei, bani strânşi acolo cu sudoare, pentru zile negre. Păgubitul şi-a dat seama mai târziu că fusese furat şi şi-a anunţat un nepot, care, la rândul lui, a sunat la 112 pentru a cere ajutorul Poliţiei, oamenii legii dându-le suspecţilor de urmă tocmai pe la Bumbeşti Piţic. „La volanul autovehiculului, care se deplasa din direcţia Târgu-Jiu – Râmnicu-Vâlcea, a fost identificat M.D., de 25 ani, din judeţul Prahova. În autovehicul se aflau şi persoanele suspectate că au pătruns în locuinţa părţii vătămate, respectiv o femeie, C.I., de 28 ani, din comuna Şirna, judeţul Prahova şi doi bărbaţi, I.W.I., de 22 ani şi M.G., de 33 ani, toţi din oraşul Mizil, judeţul Prahova. Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au recuperat şi restituit părţii vătămate, atât suma de bani sustrasă din locuinţă, respectiv 34.000 de lei, cât şi cutia metalică în care acesta îşi ţinea suma de bani. Având în vedere probatoriul administrat în acest caz, poliţiştii au emis pe numele suspectei C.I., ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. De asemenea, ceilalţi doi suspecţi, I.W.I. şi M.G., au fost reţinuţi de poliţişti, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de furt calificat”, a precizat IPJ Gorj într-un comunicat de presă. Ieri după amiază o instanţă de judecată a emis mandate de arestare preventivă pe 25 de zile pentru fiecare dintre cei trei suspecţi.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: