Mihai Leu, la startul raliului de la Rânca

Peste 80 de piloţi se vor alinia la startul raliului ce va avea loc în acest weekend la Rânca. Printre aceştia se numără Mihai Leu, Paul Andronic sau Lucian Răduţ. Un microbuz va fi pus la dispoziţia spectatorilor care vor dori să vadă raliul, şoseaua fiind închisă temporar între Novaci şi Rânca.

Este vorba de competiţia Cupa Gorjului „Acasă la Brâncuşi” 2018, etapa a VI-a a Campionatului maţional de viteză în costă Dunlop. Raliul se va desfăşura în zilele 1 şi 2 septembrie, pe sectorul de drum cuprins între Novaci şi Rânca. Numeroşi piloţi se vor alinia la start, până acum peste 80, lista de înscrieri fiind în continuare deschisă. Printre participanţi se află şi nume grele ale acestui sport, precum Mihai Leu. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, de la ora 19.15, în faţa Primăriei Novaci. Va mai fi o premiere şi în zona cu public numeros, pentru primii trei clasaţi.

În data de 1 septembrie, circulaţia va fi închisă pe respectivul tronson de drum, de la 08.00 până la 19.00, cu o deschidere temporară de la 13.00 până la 14.00. Duminică, circulaţia este închisă traficului în intervalul orar 08.00-18.00, cu deschidere temporară între 12.30-13.30.

Organizatorii au şi un mesaj pentru spectatori: să respecte indicaţiile comisarului de traseu, să nu parcheze maşinile personale pe marginea drumului şi să nu intre pe drum pentru a face poze sau să salute concurenţii. Cei care vin la raliu, dar vor ajunge după închiderea circulaţiei, vor avea ocazia să vadă competiţia de la faţa locului. Organizatorii pun la dispoziţie un microbuz, care va pleca de la start pe traseu, în pauzele dintre urcările piloţilor, iar spectatorii vor putea solicita coborârea unde doresc.

Cupa Gorjului „Acasă la Brâncuşi” 2018 este un proiect cofinanţat din bugetul judeţului Gorj pe anul 2018, sprijinit de primăriile Novaci şi Baia de Fier. Competiţia este organizată de Clubul Sportiv Autocorex din Târgu Jiu, sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului.

Vizualizări: 2,333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: