Iata cateva exemple inovatoare de cadouri pentru el din lumea tehnologiei!

Atunci cand cauti cele mai inspirate cadouri pentru el, niciodata nu ai timp sa colinzi mall-urile pentru sesiuni de shopping in care chiar sa gasesti darurile potrivite necesitatilor si stilului sau. Mai mult, interesul barbatilor pentru lumea tehnologiei poate complica acest proces in cazul in care nu te pricepi la gadgeturi si dispozitive.

Fie ca este vorba de sotul, iubitul, fratele, tatal sau colegul tau de birou, pentru a gasi device-ul care sa-l surprinda, sa-i satisfaca nevoile si sa fie ceva ce si-ar fi achizitionat chiar el, Gadgetworld.ro vine in intaminarea ta cu o multitudine de cadouri pentru el care se potrivesc oricarui stil. Mai jos vei gasi o lista variata de produse din sfera tehnologiei de ultima generatie utile, pline de personalitate si nonconformiste care ii vor depasi asteptarile chiar si celui mai pretentios barbat din viata ta.

 1. Boxa wireless Definitive Technology W7. Lista de cadouri pentru el este deschisa de un produs care ofera calitate impresionanta atat ca redare audio, cat si ca design si materiale din care este confectionat. Subwooferul de 30W si cele 4 tweetere de cate 15W il vor uimi cu precizia, amplitudinea si fidelitatea sunetului pe care acest gadget reuseste sa il ofere printr-o simpla apasare a butonului. Mai mult, tehnologia Wi-Fi (2,4 GHz si 5,8 GHz) permite conectarea acestui device la reteaua de dispozitive pe care ai configurat-o acasa. Astfel, poate fi controlat mai simplu si poate primi muzica din mai multe surse. In plus, doua sau mai multe astfel de boxe pot fi folosite pentru a reda, in sincronizare perfecta, muzica preferata in mai multe locuri simultan.

 2. Baterie externa solara 8000 mAh. Orice utilizator al tehnologiei mobile are nevoie de un powerbank pe care sa se bazeze oricand. Astfel, acest acumulator portabil va satisface nevoia de incarcare in orice situatie, fiind o aditie potrivita la catalogul de cadouri pentru el. Bateria externa solara permite reincarcarea folosind o sursa regenerabila de energie, lumina soarelui. In plus, carcasa va proteja acest gadget si de momentele in care va fi stropit sau udat accidental.

 3. Casti Bluetooth cu Conductie prin Os. Aceasta inovatie din domeniul audio nu putea lipsi din lista de cadouri pentru el, mai ales daca barbatul pe care vrei sa il surprinzi cu un dar este pasionat de tehnologie sau sport in aer liber. Sistemul de conductie prin os transmite sunetul prin singura metoda care protejeaza urechea interna si nu iti afecteaza auzul in timp. Pe langa acest avantaj, functia Bluetooth permite ascultarea neintrerupta a peste 6 ore de muzica fara a te lupta cu fire, cabluri si mufe conectate la casti sau la telefon, iar microfonul intern transforma aceste casti intr-un dispozitiv hands-free de calitate. Castile sunt construite astfel incat sa reziste la apa si transpiratie, fiind ideale pentru mersul cu bicicleta, drumetiile la munte sau sesiunile de alergare.

 4. Action Camera, Camera Video Sport 4K, 16MP Wi-Fi. Un dispozitiv ce apartine ideilor de cadouri pentru el din sfera video, aceasta camera sport este perfecta pentru momentele in care vrei sa imortalizezi imaginile intr-un mediu neprietenos pentru majoritatea device-urilor. Fie ca este vorba de apa, praf, caldura, zapada sau socuri si lovituri, acest gadget va face fata cu brio. In plus, rezolutia 4k iti va oferi filmari superbe.

 Toate aceste gadgeturi si multe altele sunt disponibile pe Gadgetworld.ro, asadar profita de campania de reduceri pentru a alege din gama variata de cadouri pentru el dispozitivul care se potriveste perfect necesitatilor, hobby-urilor si preferintelor lui, indiferent de cat de pretentios este!

Vizualizări: 690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: