Ilieş: „Am încredere în această echipă tânără”

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au suferit în acest week-end primul eşec din partea a doua a campionatului, fiind învinse de jucătoarele Centrului de Excelenţă de la Vâlcea  al federaţiei. Şeful secţiei de handbal a CSM, Dan Ilieş, a recunoscut superioritatea adversarelor, dar are încredere în continuare că tânăra sa echipă va avea rezultate bune.

Eşecul suferit în faţa jucătoarelor de la Naţional Râmnicu Vâlcea nu reflectă exact valoarea echipei din Târgu Jiu, care a fost superioară vâlcencelor anul trecut. În plus la CSM  nu a evoluat cu această ocazie cea mai bună marcatoare, Mădălina Olariu, care a acuzat o ușoară accidentare.

În condiţiile în care Liviu Andrieș nu s-a putut baza pe una dintre cele mai bune jucătoare din lot, diferenţa de pe teren între cele două echipe a părut mai mare decât este în realitate.

Oficialii echipei din Târgu Jiu pun eşecul pe forma mai bună a adversarelor şi o poartă în formă maximă.  “Am înregistrat o înfrângere în faţa unei echipe ce a prins o zi foarte bună, cu o poartă în formă maximă. Din păcate, în sport se întâmplă să prinzi şi o astfel de zi şi să pierzi. Avem o echipă tânără şi în formare şi, cum se spune, din înfrângeri poţi învăţa multe lucruri. Important este să ne revenim repede după acest eşec. Am încredere în această echipă tânără şi sunt convins că nu aceasta este valoarea lor. Sunt sigur că o să facem lucruri frumoase împreună” a declarat Dan Ilieş, şeful secţiei de handbal a CSM, care le încurajează pe jucătoare să meargă mai departe şi să îşi revină rapid după acest eşec.

Înfrângerea de la Vâlcea nu a schimbat nimic în clasamentul la zi al Seriei C, CSM Târgu Jiu fiind tot pe locul trei.  

Etapa viitoare CSM Târgu Jiu va juca acasă, pe data de 8 februarie, cu ACS Odorheiu Secuiesc.

Vizualizări: 329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: