Pandurii testează un senegalez şi un sârb cu paşaport german

Pandurii continuă să testeze jucători pentru a întări lotul pentru a doua parte a acestui sezon, doi dintre aceştia fiind folosiţi şi la ultimul meci amical, cu CSO Filiaşi. Este vorba de un senegalez, Pape Ndaw, şi un jucător sârb cu paşaport german, Borisav Zlataric.

Antrenorul Călin Cojocaru încă mai testează jucători pentru a-şi completa lotul. Încă de la reunire se pregăteşte cu Pandurii un jucător senegalez care în trecut a jucat şi la  Dinamo. Pape Ndaw a fost folosit de antrenorul pandurilor la toate meciurile de verificare din acest an, inclusiv la cel care a avut loc în week-end pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, încheiat cu scorul de 1-0, în faţa celor  de la CSO Filiaşi.

Călin Cojocaru l-a testat cu această ocazie pe fundaşul central senegalez Pape Ndaw, jucător de 26 de ani dar şi pe fundaşul stânga Borisav Zlataric, jucător sârb de doar 18 ani. Sârbul vine din liga de amatori a landului Bremen, de la SC Borgfeld, din Germania, şi are paşaport german fiind mai uşor de legitimat de către gorjeni dar în ceea ce priveşte jucătorul african lucrurile nu sunt clare pentru că Pandurii nu pot legitima decocamdată decât juniori. Pape are 26 de ani şi a mai jucat în România în turul sezonului 2013-2014. Atunci acesta a bifat patru meciuri la Dinamo, iar Cornel Dinu l-a numit “popândău”. Ultima dată, Pape a evoluat în Indonezia, la Persala.

În ceea ce priveşte lotul, antrenorul pandurilor  recunoaşte că mai are nevoie de întăriri şi va mai testa şi alţi jucători: „În primul rând mă interesează în această perioadă de pregătire efortul fizic al jucătorilor. Veneam după două meciuri în care am primit gol dar acum am jucat şi cu o echipă bună de Liga a treia şi nu am primit gol, şi acesta este un lucru pozitiv pentru mine. Consider că ne mişcăm din ce în ce mai bine, mai avem mult de  lucrat dar se vede o atitudine pozitivă în jocul lor. Trebuie să creştem de la meci la meci şi mai aşteptăm jucători pentru că trebuie să ne mai întărim. Însă creştem în joc şi acesta este un lucru pozitiv pentru noi”.

Cojocaru îi va mai testa pe cei doi jucători străini şi în amicalul cu Viitorul Dăeşti, programat miercuri, de la ora 13:00, tot la Târgu Jiu când urmează să vadă la lucru şi alţi jucători care s-au alăturat lotului între timp.

Vizualizări: 633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: