ACS Viitorul l-a transferat pe portarul arădean Roberto Bodea

ACS Viitorul Târgu Jiu a perfectat transferul unui portar pentru partea a doua a acestui sezon. În poarta echipei lui Cristian Lupuţ va ajunge fostul portar al celor de la UTA, Roberto Bodea, care în vara anului trecut fusese transferat de FCU Craiova.

Pe lângă jucătorii luaţi de la fosta echipă Luceafărul Oradea, Daniel Paraschiv şi Paul Mitrică, antrenorul Crsitian Lupuţ îl are la pregătire în cantonamentul de la Sânmartin şi pe portarul arădean Roberto Bodea.

ACS Viitorul a semnat deja contractul cu portarul arădean, cel care fusese transferat sezonul acesta de la UTA la FCU Craiova. La finalul anului trecut însă acesta a semnat rezilierea  de contract cu echipa lui Adrian Mititelu împreună cu alţi patru jucători.

Bodea a explicat atunci că nu accepta statutul de rezervă, pentru că nu mai apărase la meciurile de la finalul anului, şi de aceea a ales să părăsească FCU: „Cu tot respectul pentru clubul de tradiţie la care am avut onoarea să joc şi suporterii săi fanatici, nu puteam să accept să fiu rezervă la 26 de ani. S-a schimbat strategia, mi s-a comunicat din timp asta şi am luat o decizie. Sunt sigur că şi fără mine, clubul îşi va îndeplini obiectivul, iar la final i-aş ruga pe cei de acolo să-mi păstreze şi mie o medalie de campion. Revin la Arad, iar dacă nu primesc o ofertă foarte avantajoasă, aş prefera să rămân acasă, să fiu mai aproape de familia mea”, a spus, pentru Sport Arad, portarul crescut de UTA la finalul anului trecut. Deşi intenţiona să renunţe la fotbal, acum acesta va apăra poarta celor de la ACS Viitorul, urmând să joace pe acelaşi stadion de la Târgu Jiu pe care a jucat şi cu FCU Craiova în turul acestui sezon.

Vizualizări: 427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: