Schimbări în stafful tehnic condus de Cristian Lupuţ

ACS Viitorul Târgu Jiu a cooptat în stafful tehnic al antrenorului Cristian  Lupuţ încă doi antrenori, după ce Ciprian Dianu, fostul secund al echipei, a preluat Luceafărul Oradea, ca antrenor principal. Patronii echipei care evoluează la Târgu Jiu şi care se pregăteşte la Oradea i-au cooptat în echipa tehnică a lui Lupuţ pe antrenorii Cosmin Frimu şi Dorin Hârsu.

Echipa din Oradea, care are acelaşi patronat ca şi ACS Viitorul, a fost pregătită în tur de gorjeanul Dragoş Militaru care a cerut rezilierea contractului la începutul anului. Fostul antrenor secund de la ACS Viitorul, Ciprian Dianu, i-a luat recent locul lui Dragoş Militaru pe banca celor de la Luceafărul Oradea, iar principalul de la Viitorul, Cristian Lupuţ, avea nevoie de ajutoare pe banca tehnică.

În locul lui Ciprian Dianu, antrenor secund la ACS Viitorul a fost numit Cosmin Frimu, cel care sezonul trecut a antrenat formaţia gorjeană de Liga 4, Petrolul Bustuchin. Pe lângă această mutare a antrenorului secund de la ACS Viitorul la Luceafărul Oradea, în această iarnă, de la echipa din Oradea au ajuns la ACS Viitorul doi jucători, Daniel Paraschiv şi Paul Mitrică. Anunţat deja de cei de la Viitorul, transferul fundaşului Paul Copaci, care ultima dată a evoluat la Astra, pare să fi intrat momentan în impas, cele două părţi neajungând deocamdată la un consens în privinţa contractului, a informat liga2.ro.

Între timp echipa lui Lupuţ continuă pregătirea la Sânmartin, şi a  susţinut deja un prim meci de verificare în Ungaria. ACS Viitorul a disputat, miercuri, la Debrecen, primul amical al iernii, cu echipa a doua a clubului local, de care a dispus cu scorul de 5-1 (1-0). 

Vizualizări: 614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: