Galeria Regiment Târgu Jiu nu îl uită pe Tataie de la Pandurii

Meciul amical al celor de la Pandurii cu echipa din Filiaşi a prilejuit şi reîntâlnirea jucătorilor cu suporterii de la galeria Regiment Târgu Jiu.. Aceştia au cântat pentru jucători pe parcursul întregului meci şi i-au strigat deseori numele suporterului octogenar Valeriu Andronache.

Suporterii tineri ai pandurilor se regrupează pentru meciurile din campionat şi au început să îşi facă apariţia şi la meciurile amicale. La amicalul cu echipa din Filiaşi aceştia au încurajat echipa dar le-au reamintit celor prezenţi şi de fostul suporter octogenar al echipei, decedat recent, Valeriu Andronache care va rămâne un exemplu pentru tinerii din galerie.

Recent unul dintre tinerii din galerie, Ionuț Cătălin Găvan, unul dintre cei care mergea deseori în deplasările echipei, a comandat un banner pe care intenţionează să îl aducă la meciurile de pe Stadionul Municipal ale echipei Pandurii. Intenţia sa este ca Valeriu Andronache să rămână lângă echipa favorită, în peluză, acolo unde a luat loc la ultimele meciuri de anul trecut la care a asistat. ‘‘Un mic gest de respect față de domnul Andronache, care a rămas alături de mine și de echipa noastră. Domnul Andronache a fost și va rămâne colegul meu de deplasări. Am realizat acest banner pentru că nu pot să nu-l știu lângă noi în peluză, de unde să susținem echipa. Chiar dacă acum e acolo sus, ne rămâne alături. E prezent”, a spus Ionuț Găvan pentru jienii.ro.

Suporterii vor avea ocazia să fie din nou alături de tinerii jucători de la Pandurii miercuri, cu începere de la ora 13:00, când va fi programat următorul meci amical. După atitudinea lor de la finalul meciului cu CSO Filiaşi, când i-au chemat pe jucători în faţa tribunei de pe terenul sintetic, suporterii par mulţumiţi de ceea ce au văzut pe teren.

Galerie foto




Vizualizări: 596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: