Imagini oficiale cu noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway

Dacia a publicat săptămâna aceasta primele imagini oficiale cu noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway. Producătorul a anunţat că mai multe detalii despre acestea vor fi disponibile la finalul lunii septembrie.

Noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway au dimensiuni asemănătoare cu modelele din generația actuală, însă aduc schimbări la capitolul design și dotări. Deocamdată prețurile nu au fost anunțate, dar constructorul de la Mioveni a precizat că ele vor fi similare cu cele ale actualelor modele.

Semnătura luminoasă a noilor modele Logan, Sandero și Sandero Stepway sunt în forma de Y și au mai fost aplicate elemente estetice noi. Versiunile de top surprind prin semnături LED noi, care vor identifica orice model viitor din portofoliul Dacia în trafic.  Afișând o lungime ceva mai mare decât a modelului precedent, Noul Logan se remarcă prin silueta complet redesenată. Linia ușor descendentă a pavilionului, cu antena radio amplasată în partea din spate a acestuia, precum și efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferă vehiculului un aspect dinamic, spun producătorii. O serie de elemente estetice ale Noului Logan se regăsesc și pe noile Sandero și Sandero Stepway, printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartul redus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși.

Dacia anunță că premiera oficială a noilor modele va fi pe 29 septembrie. Constructorul de la Mioveni ar fi trebuit să lanseze aceste noi trei modele la Salonul Auto de la Paris, dar pandemia provocată de coronavirus i-a determinat pe oficialii Dacia să își schimbe planurile.

Vizualizări: 1,647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: