Sergiu & Bianca, părinți tineri și antreprenori curajoși

Doi tineri din comuna gorjeană Baia de Fier și-au luat soarta în mâini și au avut curajul să înceapă o afacere online pe timp de pandemie. Cei doi au ales să își deschidă o afacere prin care comercializează produse pentru decor care înfrumusețează orice casă (lenjerii de pat, perne, pilote și altele), prin intermediul online.

Găsiți toate produsele pe lor pe 

https://www.facebook.com/decorcasa/


Întrebată de ce a ales să își deschidă o afacere online, Bianca a răspuns: "De mult aveam acest gând de a începe un business în mediul online, însă a durat ceva până am pus ideile în aplicare, pentru că a trebuit să cântăresc foarte bine riscurile, dar și profitul unui asemenea business. Nu este deloc ușor, mai ales la început de drum, dar cu ambiție, voință și corectitudine cu siguranță drumul va fi unul ușor. Consider că cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai atunci când îți faci un astfel de business, pe lângă bani, îți trebuie mult curaj și multă credință în Dumnezeu".

Întrebat cum își împart activitățile, Sergiu a spus: "Destul de ușor, pentru că între noi există comunicare și avem ajutor și din partea socrilor mei, care se ocupă de creșterea fetiței noastre Viviana. În business eu mă ocup mai mult de partea de aprovizionare, iar Bianca, soția mea, se ocupă mai mult de contabilitatea primară și de preluarea comenzilor. Totul este foarte simplu atunci când ai încredere deplină în partenerul de viață care îți este și coleg de muncă".

Întrebată ce îi place să facă cel mai mult, Bianca răspuns: "Ador să stau cu familia mea, cu fata mea, cu soțul meu, cu mama mea și cu bunica mea. Consider că timpul petrecut cu ei este un timp de calitate, care mă reîncarcă cu forțe noi spre a ținti noi orizonturi”.

Galerie foto



Vizualizări: 4,651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: