Imagini spectaculoase pe şantierul centurii

Imagini spectaculoase pe şantierul variantei de ocolire a municipiului Târgu Jiu. Constructorul a început să aducă grinzile de care are nevoie la poduri şi pasaje.

Utilaje de mare capacitate vor aduce grinzile care au circa patruzeci de metri. În această săptămână, se va turna asfalt în zona Avicola, unde terasamentul a fost deja pregătit.

Utilajele au început deja să transporte grinzile către toate zonele unde urmează să fie amplasate.

„După finalizarea structurilor lucrărilor de artă, antreprenorul a început transportul grinzilor din depozit către toate punctele de lucru. Se vor transporta, în următoarele zile, folosindu-se un trailer de o capacitate mare, cu o lungime foarte mare. Vorbim de grinzi de până la 40 de metri. După transportul şi depozitarea lor în zonele de lucru, se va trece la amplasarea acestora pe poziţie. După care, vor urma lucrări specifice de finalizare a podurilor şi pasajelor”, a transmis Cristi Tudor, reprezentant al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova.

În paralel, se lucrează la terasamente, umpluturi în zona rampelor podurilor, relocare utilităţi şi pregătirea pentru turnarea asfaltului.

Galerie foto



Vizualizări: 2,451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: