Au scos o remorcă de gunoi din apartamentului unui tâgujian

Gunoaie, gândaci și șobolani! Cu toate acestea se confruntă câțiva târgujieni care au ghinionul să locuiască pe aceeași scară cu un bătrân ce obișnuiește să strângă gunoaie în apartament. Ajunși la capătul răbdării, oamenii au cerut ajutorul primăriei. În apartamentul cu pricina au ajuns luni angajații Edilitara și polițiștii locali. 


Ajunși la fața locului, oamenii legii au descoperit imagini dezolante. O remorcă plină cu gunoaie a fost umplută de muncitorii de la Edilitara. 

„Proprietarii unui bloc de locuințe au sesizat Primăria Municipiului Târgu Jiu în legătură cu disconfortul creat într-un apartament din blocul respectiv, prin acumularea unor cantități mari de deșeuri, fapt ce a generat prezența rozătoarelor și a gândacilor care au invadat scara blocului și apartamentele învecinate.

În acel apartament locuiește o persoană în vârstă de 75 de ani, care obișnuiește să aducă în apartament tot felul de deșeuri, creându-se astfel un focar de infecție pentru toate persoanele care locuiesc în condominiu.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul protecției mediului s-au deplasat la fața locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.


Bătrânul a fost de acord ca primăria să-i curețe apartamentul. Nu se știe dacă în scurt timp nu va strânge din nou gunoaie.

Galerie foto




Vizualizări: 3,131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: