Împușcați pe platoul de filmare de actorul Alec Baldwin

​Cunoscutul actor Alec Baldwin a tras cu un pistol de recuzită pe un platou de filmare din New Mexico, ucigând-o pe regizoarea de imagine Halyna Hutchins și rănindu-l pe regizorul Joel Souza, potrivit autorităților citate de Reuters. Cel mai probabil a fost un accident. Actorul a fost văzut în lacrimi după declarațiile date la poliție, dar nu a oferit un punct de vedere.

Incidentul a avu loc pe platoul de filmare al filmului independent ”Rust”, a transmis biroul șerifului din districtul Santa Fe.

”Halyna Hutchins, 42 de ani, regizor de imagine, și Joel Souza, regizor, a fost împușcați când o armă de recuzită a fost trasă de Alec Baldwin, 68 de ani, producător și actor”, a spus poliția într-un comunicat de presă.

Hutchins a fost dusă cu elicopterul la spitalul Universității new Mexico, unde s-a declarat decesul, iar Souza a fost dus cu ambulanța la centrul medical regional Christus St. Vincent.

Potrivit revistei Variety, focurile de armă au fost trase la Ferma Bonanza Creek, o unitate de producție cinematografică aflată la sud de Santa Fe.

Filmul este despre un băiat de 13 ani care este lăsat să se descurce singur cu fratele său mai mic, după moartea părinților lor în Kansas, în anii 1880, potrivit site-ului Internet Movie Database. Adolescentul fuge cu bunicul său înstrăinat de mult timp (interpretat de Baldwin), după ce băiatul este condamnat la spânzurare pentru uciderea accidentală a unui fermier local.

Vizualizări: 3,528

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: