În arest după ce și-a bătut copilul până l-a băgat în spital

Un bărbat de 48 de ani din Slivilești, mort de beat, și-a bătut băiatul de 15 ani până l-a băgat în spital. Băiatul a anunțat poliția la câteva zile după incident, iar tatăl agresor a fost dus în arest pentru 24 de ore.

Din verificările efectuate de polițiști la fața locului a reișit faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, adolescentul a avut un conflict spontan cu tatăl său care, pe fondul consumului de alcool,  a exercitat acte de violență asupra sa, provocându-i leziuni.

Primarul localității spune că băiatul i-a zis că a fost bătut pentru că a vrut să mănânce două felii de salam. ”Pot eu să-i iau apărarea unui asemenea om, atâta timp cât ești capabil să dai în copil până când îi rupi mâna? Doar pentru faptul că a tăiat două felii salam, tocmai de aceea l-a bătut. Copilului i-a fost foame. (...) El (tatăl - n.r.) minte, nu pentru că nu a vrut copilul să mănânce, ci pentru că a mâncat două felii de salam. Cu atât mai dureros. Copiii se duc la muncă prin sat și seara părinții le cer banii pentru țigări și băutură. Mama nu vine acasă cu săptămânile”, a spus Sorin Bucurescu, citat de Mediafax.

În cursul zilei de joi, minorul a fost prezentat la Serviciul Medicină Legală Gorj, unde, cu ocazia examinării, s-a constatat că necesită un număr de 30-35 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

S-a continuat urmărirea penală faţă de bărbatul de 48 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă în familie, fiind reţinut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare. (A.A.)

foto arhiva

Vizualizări: 3,691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: