În arest după ce şi-a înjunghiat fiul

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din comuna Runcu a fost pe punctul de a-şi pierde viaţa în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost înjunghiat de propriul tată. Pe fondul consumului de alcool, între cei doi s-a iscat o altercaţie. Unul a ajuns la spital, iar celălalt în spatele gratiilor. Gheorghe Păvălănescu, în vârstă de 60 de ani, a fost arestat de oamenii legii şi este cercetat pentru tentativă de omor.

Cei doi, tată şi fiu, au băut cot la cot joi seara. Ameţiţi de aburii alcoolului aceştia au început să se certe. În urma unei altercaţii fizice, tatăl a scos cuţitul şi l-a înfipt în trupul fiului său, cu sânge rece, fără să stea o clipă pe gânduri. Cu ultimele puteri, fiul său, care se numeşte tot Gheorghe Păvălănescu, a ieşit din locuinţă şi a alertat vecinii, care au anunţat mai apoi oamenii legii despre cele întâmplate. Ulterior acesta a leşinat. Bărbatul a fost transportat vineri dimineaţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu unde a primit îngrijiri medicale. Medicii spun că au reuşit să-l stabilizeze şi că va mai rămâne o vreme internat în spital. "A venit în cursul dimineţii un pacient care, din declaraţii, se pare că a fost înjunghiat de către tatăl lui. Are o plagă sub-axilară şi se află internat în Secţia de Chirurgie. Rămâne internat pe această secţie. Nu pune viaţa în pericol, dar este un caz care trebuie urmărit câteva zile", a declarat Gheorghe Stanciu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Pe numele tatălui a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. La intrarea la audieri, acesta nu a dorit să facă niciun fel de declaraţii pe seama celor întâmplate. Judecătorii Tribunalului Gorj au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

ghe_pavalanescu_1

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: