În arest pentru furt de acumulatori auto

La data de 11 august 2013, orele 01:50, poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apel 112 de un bărbat în vârstă de 45 ani, din comuna Căpreni, judeţul Gorj, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras patru acumulatori auto de la punctul de lucru din comuna Hurezani al unei societăţi comerciale.

Urmare a primelor cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bunurile sustrase se aflau depozitate într-o autoutilitară, suspecţii forţând sistemul de închidere al acesteia. Fiind surprinşi de către administratorul societăţii însoţit de un angajat, persoanele au abandonat doi acumulatori în curtea punctului de lucru, au escaladat gardul, după care au părăsit zona cu un autoturism.

Urmare a investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat trei suspecţi ai infracţiunii de furt, ca fiind R.I., de 21 ani, R.C., de 20 ani şi R.M., de 22 ani, toţi din comuna Hurezani. În baza probatoriului administrat suspecţii au fost reţinuţi pe baza de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

La data de 12.08.2013 aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Cărbuneşti cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: