În arest pentru furt de motocicletă

Poliţiştii Secţiei nr. 2Poliţie Rurală Teleşti au reţinut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un tânăr de 21 de ani, din comuna Peştişani, suspectat de comiterea infracţiunii de furt. 

La data de 23.10.2013, orele 11:30, poliţiştii din comuna Peştişani au fost sesizaţi de P.V., de 47 ani, din comuna Scoarţa, cu privire la faptul că în perioada iunie – octombrie 2013, de la locuinţa fiului său din comuna Peştişani, persoane necunoscute au sustras o motocicletă.

S-a efectuat cercetarea la faţa locului de echipa operativă constituită la nivelul subunităţii, constatându-se că autori necunoscuţi au pătruns în curtea locuinţei părţii vătămate prin forţarea sistemului de închidere a porţii de acces, de unde au sustras motocicleta în cauză.

Urmare a cercetărilor şi investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat un suspect al infracţiunii de furt, în persoana lui M.V., de 21 ani, din aceeaşi localitate

În baza probatoriului administrat suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Astăzi, 24 octombrie a.c., poliţiştii îl vor prezenta pe suspect Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: