În arest pentru sex cu o minoră de 14 ani

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu cercetează în stare de reţinere un tânăr de 22 de ani, din comuna Runcu, judeţul Gorj, suspectat că a întreţinut acte sexuale cu o minoră în vârstă de 14 ani.

În seara zilei de 3 mai a.c., în jurul orelor 19:30, la Secţia 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu s-a prezentat V.E., din comuna Runcu, care a sesizat faptul că în cursul aceleiaşi zile, fiica sa în vârstă de 14 ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu C.R.D., de 22 ani, din comuna Runcu, judeţul Gorj.

Poliţiştii l-au depistat pe suspect şi l-au condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri. Pe parcursul cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a constatat că tânărul a întreţinut acte sexuale consimţite cu fiica reclamantei, în mod repetat.

Poliţiştii au dispus împotriva suspectului măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă  al I.P.J. Gorj, urmând ca în cursul acestei zile să îl prezinte cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: