În numele Trandafirului şi al banului

Teo era o tipă simpatică, pe vremea când şi Mircea Badea era o prezenţă plăcută la televizor. Matinalul lor a fost deschizător de drum nu doar pentru acest gen de televiziune, ci chiar pentru câţiva oameni care s-au afirmat mulţumită faptului că Teo şi Mircea făceau mişto de ei şi le ofereau mici rubrici în emisiune în schimb. Vezi Oreste, Adriana Bahmuţeanu, Radu Moraru sau Mitoşeru, asta ca să-i amintesc doar pe cei pe care sigur îi ştiţi şi acum. Pe vremea aia, Teo avea poantă şi replică. Ulterior, s-a cărat la PRO TV şi le-a umplut gospodinelor casele cu manele, de nu mai puteau săracele să mestece în fasole decât pe ritmuri de Guţă şi Adrian (nişte băieţi excepţionali, conform realizatoarei). Cam ăla a fost primul semnal ciudat. De ce ar invita o tipă simpatică, inteligentă şi cu umor nişte ţigani netalentaţi în emisiune- Hai, că pe aia cu ce băieţi de treabă-s ei n-am muşcat-o. Mai rămâne o variantă: îi chema pentru audienţă. Deci, finalmente, pentru bani.

Recent, Teo Trandafir şi-a demonstrat iarăşi calităţile de comunicatoare şi oportunistă desăvârşită jucând perfect o mână aparent neimportantă, deşi era la aceeaşi masă cu cartofori desăvârşiţi din partide puternice. Mai întâi, Teo a combinat fericit notorietatea cu aparatul de partid şi a defilat în alegerile pentru un loc de parlamentar pe listele PD-L. Apoi, Teo a fost ajutată de moţiunea PSD, susţinută de toată Opoziţia. Aceasta i-a oferit prilejul să presteze niţel populism pentru care şi taica Băsescu ar fi invidios. Mulţumită notorietăţii de care vorbirăm şi, nu în ultimul rând, poziţionării anti-Guvern a televiziunilor de ştiri, Teo Trandafir s-a transformat într-o luptătoare pentru dreptate, o Robin Hood modernă care refuză să ia de la săraci, deşi ea e la masa bogaţilor. Ne şi miram noi ce-i cu Teo aşa dedicată cauzei bieţilor bugetari.

Acum, surse destul de beton (ce-i drept, din PD-L, dar verificabile în timp) susţin că Teo pur şi simplu a plecat la o ofertă financiară mai bună: cea a PC-ului, care a plusat şi cu o emisiune la Antene. Asta după ce doamna Trandafir storsese şi de pe la PD-L nişte bănuţi aşa, ”pentru ea”, în afara sumei dedicate campaniei. În vremea asta, fostul ei coleg şi prietenul Mircea Badea îşi răceşte gura şi îşi toceşte nervii pe nici 2.000 de euro, seară de seară la televizor. Ceea ce ne demonstrează, dacă cumva mai aveam îndoieli, că Teo era jumătatea talentată din cuplu.

mantzy.wordpress.com

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: