În sevraj după ce a consumat droguri de mare risc

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Târgu Jiu, consumator de droguri, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean din municipiu. Bărbatul nu și-a luat doza obișnuită, fiind consumator de droguri de mare risc, motiv pentru care a intrat în sevraj.

N.I., în vârstă de 40 de ani, din municipiul Târgu Jiu, este dependent de droguri, fiind consumator de narcotice de mare risc. În urmă cu circa trei zile s-a întors din Italia, acolo unde consumase cocaină și heroină. Pentru că nu a mai consumat în ultimele zile narcoticele uzuale acesta a intrat în sevraj. Sevrajul reprezintă răspunsul organismului la absența drogului cu care este obișnuit. Pentru că i-a fost rău, N.I. a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. "A venit pe picioarele lui la spital. Cadrele medicale i-au făcut o perfuzie și a fost trimis la Secția de Psihiatrie. Va rămâne internat pe secție câteva zile", a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Reprezentanţii spitalului au anunțat polițiștii despre acest caz. Aceștia au luat la cunoștință despre situația târgujianului dependent de droguri. Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, consumul de narcotice nu face obiectul vreunei cercetări. Târgujianul are şi posibilitatea să scape de acest viciu, prin intrarea într-un program de consiliere oferit de Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog.

Vizualizări: 1,563

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: