Încă o bază sportivă modernă în Târgu Jiu

Municipiul Târgu Jiu are o nouă bază sportivă modernă, care a fost deschisă la Şcoala Gimnazială ”Constantin Săvoiu”. Investiţia a fost de 70.000 de lei şi include un teren nou şi modern de baschet şi unul de fotbal.

Municipiul Târgu Jiu beneficiază de mai multe baze sportive şcolare moderne, amenajate în ultimii ani.

Primarul Marcel Romanescu a anunţat că cea mai nouă bază este cea de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” şi că investiţia a fost de 70.000 de lei. ”O nouă unitate de învățământ din municipiul Târgu Jiu beneficiază de terenuri de sport moderne. Este vorba despre Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”, unde am instalat un teren de baschet și unul de fotbal. Valoarea investiției este de aproximativ 70.000 de lei cu TVA”, a spus primarul.

Acesta a anunţat noi investiţii în unităţile şcolare din municipiu: „Această unitate de învățământ beneficiază, de altfel, de mai multe investiții, urmând să primească și mobilier nou. Recent, aici s-au alocat fonduri și pentru modernizarea laboratorului de Informatică. Vom continua să investim în educație la Târgu Jiu pentru că este unul dintre cele mai importante sectoare, de care depinde dezvoltarea municipiului. Ținta mea este ca toți copiii noștri să aibă șansa de a beneficia de un învățământ de calitate în unități școlare moderne, dotate cu tot ceea ce le este necesar, iar acum pot spune că ne apropiem de aceste standarde pe care mile-am fixat cu doi ani în urmă”.

În acest an au fost finalizate 16 terenuri de sport din curțile mai multor unităţi de învățământ din oraș. Elevii din Târgu Jiu au la dispoziție terenuri noi, unde pot juca handbal, baschet, volei și fotbal.

Vizualizări: 1,568

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: