Portofel găsit într-un magazin din Târgu Jiu

O târgujiancă a mers sâmbătă la sediul Poliției Locale Târgu Jiu pentru a preda un portmoneu găsit într-un magazin de pe strada Unirii din localitate.

Portmoneul conținea cartea de identitate a posesorului, permisul de conducere, mai multe carduri bancare, cardul de sănătate, două bilete de trimitere pentru servicii medicale, cupoane de pensii, legitimații pentru transport, precum și o sumă de bani.

"În urma activităților specifice, polițiștii locali au luat legătura cu persoana care a pierdut portofelul, iar în jurul orei 13:30 aceasta s-a prezentat la sediul Poliției Locale Târgu Jiu pentru a-și recupera bunurile. Bărbatul, vădit emoţionat, ne-a relatat că nu se aştepta să-şi recupereze portofelul cu toate actele şi banii, mulțumind în mod deosebit doamnei care l-a găsit, pentru gestul nobil", arată Poliția Locală Târgu Jiu.

Poliția Locală Târgu Jiu le recomandă cetățenilor să manifeste o atenție sporită la utilizarea bunurilor personale, pentru a evita situațiile neplăcute de acest gen.

Vizualizări: 9,364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: