Încă o contestaţie împotriva lui Ion Călinoiu. Câți bani pierde!

Ghinioanele par să se ţină lanţ de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean. Liberalii au cerut retragerea lui din comisia de ordine publică din Consiliul Judeţean Gorj.

Procesul cu Agenţia Naţională de Integritate l-a împiedicat să mai rămână la Consiliul Judeţean, dar marţi a fost condamnat la o pedeapsă de patru luni de închisoare, pentru fals în declaraţii, cu amânarea executării pedepsei, cu un termen de încercare de doi ani. Tot marţi a fost exclus de pe lista de candidaţi, iar acum va rămâne şi fără o comisie din Consiliul Judeţean, de unde lua aproape 1000 de lei lunar.
Liberalii au cerut preşedintelui Consiliului Judeţean Cosmin Popescu, să-l retragă pe Ion Călinoiu şi din comisia Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP). Consilierul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, susţine că un condamnat penal nu poate sta la aceeaşi masă cu şefii Poliţiei, Jandarmeriei şi ISU. „Un condamnat penal nu poate fi pus lângă şeful Poliţiei, lângă şeful ISU, şefi de instituţii de forţă care fac parte din ATOP şi cred că acolo trebuie să fie oameni care nu aduc o imagine negativă sau suspiciuni asupra modului în care această comisie îşi face datoria”, spune Dan Vîlceanu. Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean, consideră solicitarea liberalilor ca fiind un atac politic. „A început campania electorală”, aşa a sunat răspunsul preşedintelui CJ Gorj.

Vizualizări: 673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: