Încă o sală de sport modernă, finalizată în acest an în Gorj

Încă o sală de sport nouă şi modernă va fi finalizată până la finalul acestui an în judeţul Gorj. Este vorba de sala pentru care lucrările sunt în curs de execuţie acum în comuna Roşia de Amaradia.


O sală de sport modernă se construiește în comuna Roșia de Amaradia, lucrările fiind avansate acum, după ce s-a ridicat structura de rezistenţă a acesteia. Sala este amplasată în centrul comunei, în apropierea liceului din localitate, care va beneficia astfel de noua sală, dar și aproape de primăria Roșia de Amaradia.

Primarul din comună consideră că, la ritmul actual al lucrărilor, se va respecta contractul şi graficul de lucrări şi sala va fi gata până la sfârșitul anului. Deocamdată constructorul a ridicat grinzile de metal care constituie principala structură de rezistenţă a sălii, urmând ca în această vară să prindă contur şi sala şi să fie finalizate interioarele. ”Spuneam, cu ceva timp în urmă, că încep lucrările de execuție a unei săli de educație fizică și sport în centrul localității. Astăzi, vă informez cu satisfacție că se lucrează intens. Conform contractului și graficului de lucrări, până la sfârșitul anului va fi gata execuția”, a precizat primarul Liviu Cotojman pe o pagină de socializare.

Sala de sport se construieşte cu finanţare de la stat, prin Compania Națională de Investiții iar valoarea proiectului este de 700 de mii de lei. O sală de sport modernă a fost construită şi la Runcu, în Bîlta, acolo unde se dispută chiar meciuri de nivel naţional. Echipa de handbal masculin a UCB Târgu Jiu a omologat sala pentru meciuri din Divizia A, după ce nu a primit acordul primăriei din municipiu să poată juca în Sala Sporturilor  din Târgu Jiu.

Galerie foto



Vizualizări: 403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: