Încă un amical în Antalya pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a mai perfectat un meci de verificare pentru stagiul de pregătire de iarnă din Turcia, urmând să susțină trei meciuri amicale. Jucătorii de la Universitatea Craiova se vor pregăti pentru reluarea campionatului la Belek, Turcia, într-un hotel de 5 stele, Kaya Palazzo.

Oltenii au stabilit trei meciuri amicale: cu Kecskemeti, cu Slask Wroclaw și cu Partizan Belgrad. Pe 10 ianuarie, ei o vor întâlni pe Kecskemeti, din prima ligă maghiară, echipă care se află pe locul 2 în clasament, la 8 puncte de liderul Ferencvaros, după 16 etape. 

Universitatea va disputa apoi două amicale în ultima zi a cantonamentului, pe 15 ianuarie. Unul cu Slask Wroclaw, altul cu Partizan Belgrad. Slask este pe locul 11 în campionatul Poloniei, după 17 etape.

Partizan este cel mai tare dintre toți adversarii. Ocupă poziția a doua în campionatul Serbiei, după 19 etape, la 10 puncte de liderul Steaua Roșie. Iar efectivul său este apreciat pe transfermarkt.de la 44,6 milioane de euro.

Lotul oltenilor se va reuni miercuri la Craiova după ce marți, de la ora 14:00, va avea loc conferința de prezentare a noului nostru antrenor, Eugen Neagoe.

Programul meciurilor amicale:

10 ianuarie: Universitatea Craiova - Kecskeméti TE (Ungaria)

15 ianuarie: Universitatea Craiova - Śląsk Wrocław (Polonia)

15 ianuarie: Universitatea Craiova – Partizan Belgrad (Serbia)

Orele și locurile de desfășurare ale amicalelor vor fi comunicate ulterior, a anunțat clubul din Craiova pe pagina oficială.

Vizualizări: 317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: